Homepage  / Ultimul număr

Bon Jovi, in forma maxima

Bon Jovi, in forma maxima

de Redactia Tvmania

Chiar daca au trecut 24 de ani de la lansarea discului „Runaway”, Jon Bon Jovi, Tico Torres, Richie Sambora si David Bryan nu si-au pierdut din inspiratie sau din vitalitate. Noul album Bon Jovi, intitulat „Lost Highway”, a debutat direct pe primul loc in topul Billboard 200.

Privind cel mai recent videoclip al trupei Bon Jovi, nu am observat nici un semn al trecerii timpului gravat pe chipul carismaticului lider vocal Jon Bon Jovi, care si-a construit cu minutiozitate o cariera si in cinema. Este vorba de mai multe roluri in filme precum „Pay It Forward” sau „U-571″si de aparitii in seriale de succes precum „Sex and the City”, „Ally McBeal” sau „West Wing”.
Hituri precum „You Give Love a Bad Name” , „Livin’on a Prayer”, „Wanted Dead or Alive”, „Bad Medicine”, „I’ll be There For You”, „Keep the Faith”, „Bed of Roses”, „Always”, „It’s My Life”, sau „Everyday” le-au asigurat un loc de cinste membrilor trupei in istoria muzicii rock. De-a lungul timpului discurile Bon Jovi s-au vandut in peste 125 de milioane de exemplare, iar concertele lor din toate colturile lumii au atras pe stadioane numerosi fani.
Formatia a fost nominalizata la premiile Grammy de cinci ori pana acum, iar anul acesta a castigat la categoria „Best Country Collaboration”, pentru melodia „Who Says You Can’t Go Home”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te