Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Botez cu emoții în familia Ibacka. Ce s-a întâmplat la petrecerea dată în cinstea lui Tiago

Botez cu emoții în familia Ibacka. Ce s-a întâmplat la petrecerea dată în cinstea lui Tiago
6

de Andra Stana,

Andreea și Cabral Ibacka au avut emoții în weekend, când l-au botezat pe fiul lor. Cei doi părinți și-au chemat cei mai apropiați prieteni la petrecerea organizată în cinstea micuțului Tiago. Iată motivul pentru care toată lumea s-a speriat în timpul evenimentului.

La câteva luni după ce au devenit părinți pentru a doua oară, Andreea și Cabral au organizat botezul lui Tiago. Petrecerea a avut loc în weekend și nu a fost scutită de emoții.

Ce vedete au participat la botezul fiului lui Cabral

Nașii micuțului au fost Răzvan Fodor și soția lui, cei care le sunt foarte bun prieteni proaspeților părinți.

„Mergem la botez! Deși ne-am pregătit de ceva timp pentru eveniment, parcă tot pe ultima sută… ”, a spus Andreea Ibacka pentru fanii săi de pe rețelele de socializare. Actrița și Cabral mai au o fetiță, pe Namiko, scrie libertatea.ro.

La eveniment au participat și Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan. Cabral a postat un mesaj pe contul de Facebook, alături de care a atașat un video de la eveniment

„S-a botezat Tiago Ibacka. De față cu mama lui, Andreea, cu nașii Răzvan și Irina. In comentariile interminabile ale duduiței Namiko, căreia nu-i mai tăcea gurița aia a ei. Și le mulțumesc prietenilor noștri care și-au petrecut frumos tare ziua de azi cu noi”, a scris Cabral pe Facebook.

botez-cabral-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cabral, după ce casa vecinilor lui a luat foc fix în ziua botezului lui Tiago: „Toată lumea OK”

O casă situată la câțiva metri de locuința prezentatorului TV și a soției sale a luat foc.

Cei invitați la botezul lui Tiago Ibacka s-au speriat. Cu toate acestea, Cabral a ținut să precizeze că toată lumea este bine, inclusiv vecinii săi. „Toată lumea OK. Vecinii sunt toți bine. Speriați, dar bine. E pace.”, a scris Cabral pe Instagram.

Sursa foto: instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te