Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică, după ce a fost criticată de fani din cauza operațiilor estetice. „Nu înțeleg frustrările lor”

Andreea Bănică, după ce a fost criticată de fani din cauza operațiilor estetice. „Nu înțeleg frustrările lor”
8

de Roxana Mirea,

Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a publicat un mesaj pe rețelele sociale în care a vorbit despre operațiile estetice. Artista a primit mai multe mesaje de la urmăritorii ei care i-au transmis că nu cred că ea nu are intervenții estetice la nivelul feței.

Andreea Bănică: „Nu am operații estetice”

Andreea Bănică a spus că nu are operații estetice la nivelul feței, după ce a primit numeroase mesaje în care urmăritorii ei îi spun că nu o cred că nu a apelat la medicul estetician. Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare în care lămurește situația.

„Singura operație pe care o am este septoplastie pentru problemele pe care le aveam cu respirația. Nu am operații estetice. Merg la tratamente pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, pentru că îmi doresc să îmbătrânesc frumos, ci nu urât.

Nu înțeleg frustrările și problemele lor. Consider că aceste femei care stau pe astfel de pagini și care comentează e clar că au ceva probleme din trecut sau prezent și au strâns de-a lungul timpului niște frustrări. Fetelor, trebuie să apelați la specialiști ca vă ajute să ieșiți din problemele voastre. Luați exemplu bun! Nu mergeți la doctor doar când vă doare ceva. Mergeți și verificați pielea, tenul și alegeți ce este mai bun pentru voi. Faceți ceea ce vă place cel mai mult și veți fi fericite! Doar voi vă puteți ajuta!”, a declarat Andreea Bănică, potrivit libertatea.ro.

Andreea-Banica-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Împrumutam hainele prietenelor să arat bine”

În altă ordine de idei, Andreea Bănică este recunoscătoare pentru tot ce are. Cântăreața a povestit că, atunci când era doar o copilă, nu avea haine suficiente pentru a se schimba zilnic. Acum, situația este alta, iar Andreea Bănică spune că se uită în „multitudinea de haine” pe care o are și nu se poate hotărî cu ce să se îmbrace.

„Când eram mică nu aveam haine să mă schimb zi de zi, nu aveam aparat foto pentru a face poze. La telefon care să și facă poze nici măcar nu visam. Ne dădeam beep la telefonul fix. Voi vă dați seama cât de mult au evoluat toate lucrurile astea?

Împrumutam hainele prietenelor să arat bine, să mă schimb și eu din când în când. Azi, după 36 de ani de muncă (de la primii bănuți câștigați) mă uit în multitudinea de haine și nu mă hotărăsc cu ce să mă îmbrac. Nu mai spun că nu mă gândeam că voi putea fi machiată, coafată și pozată.

Oare cum este mai bine? Cum era atunci în adolescență sau cum este acum. Cred că fiecare perioadă a vieții este frumoasă în felul ei și trebuie să ne aducem aminte cu plăcere de toate experiențele trăite”, a scrsi Andreea Bănică pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te