Homepage  / Articole

Brooke Shields: Vroiam ca George Michael să fie primul

Brooke Shields: Vroiam ca George Michael să fie primul

de Redactia Tvmania

Actriţa îşi dorea ca George Michael să fie primul bărbat din viaţa ei în anii `80, pe vremea când adevărata înclinare sexuală a cântăreţului nu era cunoscută.

Brooke Shields (47 de ani) a povestit, în cadrul emisunii TV „The Talk”, că s-a întânit cu George Michael (49 de ani) în anii `80. Actriţa ar fi vrut ca el să fie primul bărbat din viaţa ei, însă n-au ajuns niciodată în dormitor.

„Hainele cădeau practic de pe mine când eram cu el”, a spus actriţa, care a fost părăsită de George Michael sub pretextul că vrea să se concentreze asupra carierei.

„Într-o noapte, eram în limuzină şi el i-a spus şoferului să conducă fără ţintă. Credeam că în sfârsit o să se întâmple. M-a privit în ochi şi mi-a şoptit: <>.

Am plâns mult timp. Când l-am auzit cântând <> la radio, am ştiut că melodia era despre mine”, povestea Brooke Shields acum un an.

Actriţa, care a mai avut relaţii cu Michael Jackson şi John Travolta (58 de ani) regretă că a aşteptat atât de mult pentru a-şi pierde virginitatea.

„Cred că ar fi trebuit să-mi pierd virginitatea mai devreme decât la 22 de ani. Era toată acea presiune şi îmi doresc să fi terminat cu asta. Cred că aş fi fost mult mai conştientă de mine. Cred că nu aş fi avut probleme cu greutatea”.

Brooke Shields a fost căsătorită cu jucătorul de tenis Andre Agassi (42 de ani) în perioada 1997-1999. În 2001, actriţa s-a căsătorit cu scenaristul Chris Henchy (48 de ani), alături de care are două fiice: Rowan Francis (9 ani) şi Grier Hammond (6 ani).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te