Homepage  / Ultimul număr

Ca-n telenovele

Ca-n telenovele

de Redactia Tvmania

Dupa premiul "TV Mania" luat de "Numai iubirea" pentru "Cel mai bun serial romanesc", Oana Zavoranu si-a rezervat o vacanta in Grecia, plus dreptul de a decide cu care dintre posturile de televiziune de pe la noi va lucra in 2006.

Daca nu se afla la Buftea, Oana Zavoranu e foarte grabita. Sau, cel putin, doar vrea sa para. Asa cum a fost la interviul nostru, cand ne-a spus pe nerasuflate ce a simtit atunci cand i s-a dat premiul TV Mania pentru „Cel mai bun serial romanesc”, ce cadouri a primit, cum o avantajeaza rolurile negative si ce va face dupa incheierea filmarilor la „Pacatele Evei”.

Ce inseamna pentru tine premiul obtinut de „Numai iubirea”, la categoria de „Cel mai bun serial romanesc”?
Indiferent de cate telenovele, seriale si orice se va face in Romania, eu am curajul sa pariez cu oricine ca va fi poate mai elaborat, tehnica va fi mai buna, scenariul, insa fenomenul care a insemnat „Numai iubirea” n-o sa se poata repeta. In primul rand, pentru ca este prima telenovela romaneasca si, in sufletul tuturor actorilor care au jucat, indiferent de ce fac in momentul de fata, exista o nostalgie si o dragoste care vor ramane de-a pururea pentru „Numai iubirea”. Rolul „Deea Damaschin” pentru mine va ramane in suflet si la 80 de ani. Pentru Papi (n.r.: Alexandru Papadopol), sunt convinsa ca „Dan Bratu” va ramane in sufletul lui. Pentru Corina (n.r.: Danila), „Ana Dogaru” va ramane in sufletul ei. Pentru Adela (n.r.: Popescu) – „Alina Damaschin” si asa mai departe.

De ce numai roluri negative pana acum?
Pentru ca se pare ca ma regasesc din punct de vedere actoricesc, in aceasta tipologie a personajului negativ, neinsemnand sub nici o forma ca se confunda aceasta tipologie cu caracterul meu. Eu sunt, oricum, o tipa impulsiva, dar asta nu inseamna ca sunt o tipa rea. Cine ma cunoaste stie ca sunt o tipa extrem de toleranta. La mine, enervarea este foc de paie: ma enervez foarte repede, dar la fel de repede imi si trece.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te