Homepage  / Articole

FOTO: Cabral și Andreea au avut o vacanță de vis

FOTO: Cabral și Andreea au avut o vacanță de vis

de Redactia Tvmania

Cabral, prezentatorul emisiunii “Poveștiri de noapte”, difuzată de luni până joi, de la 22.00, la postul Acasă, a petrecut atât Crăciunul, cât și Revelionul în București, alături de soția sa Andreea.

“Ne-am dorit să fim alături de familie și prieteni, așa că timp de vreo 2 săptămâni am tot fost fie musafiri, fie gazde. Am petrecut alături de părinți, frați, nași, bunici, unchi și mătusi, dar și alături de prieteni dragi. În ajunul Crăciunului am organizat un party la noi acasă, cu mulți-mulți prieteni, și am petrecut cu toții, până a venit… Moș Crăciun!
Iar de revelion am mers cu gașca și-am sărbătorit trecerea în 2012 într-un club din București”, povestește Cabral.

Revelionul din club, dar sărbătoarea în familie

Andreea recunoaște că a doborât recordul la mâncat sarmale, cărora nu a putut să le reziste, cu toate acestea silueta ei nu a avut de suferit:

“Am savurat din plin mâncarea tradițională, am ascultat colinde, am împodobit bradul, am primit colindători, am gătit, am făcut și am primit multe cadouri frumoase”, a spus Andreea.

Iar Cabral o completează: “Ne-am relaxat în atmosfera caldă de sărbătoare și ne-am făcut provizii de energie și bună-dispoziție cât pentru tot anul. Am petrecut zile frumoase alături de oamenii pe care-i iubim, și-am fost din nou copil alături de Inoke, care – cu toate că era tare supărată că n-a nins deloc – s-a bucurat de fiecare clipă de vacanță. Deci fără Dubai, Mumbai, Bubai, dar cu prieteni mulți și petreceri frumoase”, și-a descris Cabral vacanța de iarnă.

[imagebrowser id=502]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te