Homepage  / Filme Online / Netflix

Când apare pe Netflix sezonul 2 din „Russian Doll”/„Matrioșka”

Când apare pe Netflix sezonul 2 din „Russian Doll”/„Matrioșka”

de Andra Stana,

Serialul original Netflix „Russion Doll/Matrioșka” a avut premiera pe platforma de streaming în februarie 2019. Recent, s-a aflat când va fi lansat sezonul 2 al producției cu Natasha Lyonne în rol principal.

Natasha Lyonne revine pe Netflix cu sezonul 2 din „Matrioșka”

Natasha Lyonne a jucat și în serialul „Orange Is the New Black”. De asemenea, a fost și Jessica în seria de filme „American Pie”. Protagonista din „Russion Doll”/„Matrioșka” este și co-creatoare, producătoare executivă și scriitoare pentr serialul Netflix. Potrivit wikipedia.org, Lyonne a fost nominalizată la un al doilea premiu Emmy pentru rolul din 2019.

Sezonul 2 din „Russion Dol/Matrioșka” apare pe Netflix pe 20 aprilie 2022, scrie theverge.com. Fiecare episod din serialul Netflix durează între 20 și 30 de minute. Primul sezon a avut 8 episoade. Serialul este produs de Amy Poehler și Leslye Headland.

În „Matrioșka”, Nadia moare și își retrăiește la nesfârșit petrecerea aniversară de 36 de ani. Este prinsă într-o buclă temporală suprarealistă, testând limitele propriei mortalități.

Se întâmplă multe în teaser trailerul/videoclipul de anunț pentru cel de-al doilea sezon Netflix al lui Russian Doll, lansat recent. Puteți urmări filmulețul mai jos:

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te