Homepage  / Vedete străine

Când viața bate filmul! 10 vedete transformate în supereroi adevărați

Când viața bate filmul! 10 vedete transformate în supereroi adevărați

de Cătălina Matei,

Superman, Batman, Venom, Omul-Furnică sau Femeia-Minune, întreaga gașcă de personaje cu puteri extraordinare din box office-ul american, au corespondeți și în lumea reală, chiar printre actorii de la Hollywood. Fie că au salvat pe cineva de la înec sau au acordat primul ajutor în timpul unui incendiu, vedetele au dovedit, de-a lungul timpului, că au și aptitudini de supereroi... nu doar talent.

Denzel Washington, salvatorul unui om al străzii

În luna mai a anunuli 2020, Denzel Washington a sărit în ajutorul unui bărbat fără adăpost, care ar fi putut fi accidentat pe străzile din Los Angeles.Omul străzii, cu sănătatea vizibil afectată, abia traversa o arteră circulată, riscând să fie lovit din plin de mașinile din contrasesns. A fost zărit de Denzel, care a coborât din mașina sa și l-a escortat pe bărbat pe trotuar. A rămas lângă el până când a fost preluat de un echipaj de poliție.

Heidi Klum şi-a salvat fiul de la înec

În 2013, pentru celebrul manechin, minivacanţa din Hawaii putea să se transforme în coşmarul vieţii sale, pentru că fiul său cel mare, Henry, a fost la un pas de a se îneca. Puştiul înota împreună cu bonele şi fraţii săi când au fost luaţi de un val şi duşi în larg. Însă Heidi a văzut imediat ce se petrece și împreună cu iubitul său de atunci, bodyguard-ul Martin Kristen, a sărit imediat în apă şi au reuşit să-i aducă la mal pe toţi, teferi şi nevătămaţi.

Shaquille O’Neal a acordat primul ajutor pe o trecere de pietoni

La începutul lui 2020, în timp ce conducea prin cartierul East Village din New York, fostul baschetbalist a acordat primul ajutor unei femei care a leșinat pe o trecere de pietoni. Potrivit TMZ, femeia sufera de diabet și și-a pierdut cunoștința, iar Shaquille O’Neal s-a asigurat că traficul este oprit, a sunat serviciul de urgență și a așteptat lângă femeie să vină ambulanța.

Kate Winslet, pompierul de serviciu

Crima din Easttown sezonul 2

În 2011, actriţa din ”Titanic” îşi petrecea vacanţa alături de familia magnantului Richard Branson („Virgin), la o vilă de lux pe care acesta o deţine în Caraibe. Într-una din seri, un inceniu puternic a izbucnit la parterul locuinţei, iar Kate a reuşit să o scoată din flăcări pe mama lui Branson, în vârstă de 90 de ani atunci.

Brad Pitt a zărit la timp prăbușirea unei schele

Pe lângă aspectul și calitățile sale actoricești, actorul s-a dovedit a fi o persoană cu un simţ al observaţiei extrem de bine dezvoltat. În timpul filmărilor la ”World War Z”, Brad a observat cum o bucată din schela aflată pe platou era să cadă direct peste unul dintre figuranţii prezenţi în scena respectivă. Într-o fracţiune de secundă, fostul soț al Angelinei Jolie a fugit înspre fata respectivă şi a scos-o dintr-un grup de 700 de persoane.

Zoe Saldana, în rol de paramedic

La începutul anului, în timp ce se întorcea de la nişte filmări, actriţa din ”Avatar” a fost martora unui accident pe autostradă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Zoe a intervenit imediat şi a acordat primul ajutor unei victime, o doamnă în vârstă. Astfel, actriţa în vârstă de 34 de ani a reuşit să oprească hemoragia până când paramedicii de pe ambulanţă au ajuns la faţa locului.

Tom Cruise, erou și dincolo de „Misiune Imposibilă”

De-a lungul timpului, actorul s-a dovedit a fi un supererou nu doar în filmele de acţiune ci şi în viaţa reală. Astfel, actorul din ”Misiune Imposibilă” a salvat un băieţel care urma să fie strivit de mulţimea prezentă la premiera unui film de-al său. De asemenea, Tom a plătit şi spitalizarea unei femei, vinctimă a unui accident rutier la care el a fost martor. Iar o altă faptă remarcabilă a fost când a salvat de la înec 5 turişti, în timpul unei vacanţe în Italia. Coincidenţă sau nu, toate aceste întâmplări au avut loc în anul 1996.

Sofia Vergara, asistentă medicală într-un cazinou

Nu este vorba despre vreun rol într-o comedie, ci de o ipostază reală pe care actriţa din ”Modern Family” a experimentat-o într-un cazinou din Las Vegas. Sofia se afla acolo împreună cu un prieten, în vacanță, când a o tânără a leșinat chiar lângă ruletă. Actrița i-a acordat primul ajutor și a rămas lângă femeie până când a ajuns ambulanța.

Harrison Ford, cu elicopterul în căutarea unui băiat pierdut

Harrison Ford a inceput filmarile pentru Indiana Jones 5

Cunoscutul actor din „Indiana Jones” are brevet de aviator și propriul elicopter, cu care încă mai survolează deaspura fermei sale din Wyoming. În 2000, Harrison Ford a ajutat din plin poliția americană când a pornit cu elicopterul în căutarea uni băiat pierdut de grupul său de cercetaşi. De altfel, poliția din Idaho a mai apelat la ajutorul lui Ford tot într-o misiune de căutare, când două femei s-au rătăcit prin pădure.

Mila Kunis, atentă cu muncitorii săi

În 2012, Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au renovat casa, iar în timpul lucrărilor unul dintre muncitori a suferit un atac de cord. Actrița a reacţionat imediat, i-a acordat primul ajutor, făcându-i respirație gură la gură și masaj cardiac. După ce respectivul a fost dus la spital cu ambulanța, Mia s-a asigurat că omul are parte de cele mai bune îngrijiri.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton