Homepage  / Vedete / Vedete străine

Capriciile de lux ale Georginei, soția lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul nu se uită la bani când vine vorba de ea

Capriciile de lux ale Georginei, soția lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul nu se uită la bani când vine vorba de ea
9

de Redactia Tvmania

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează un cuplu solid și niciodată nu s-au ferit de ochii lumii atunci când a venit vorba despre micile plăceri cu care se răsfață.

Contul bancar al fotbalistului se reflectă în viața lor. Putem astfel observa conacul și hainele pe care le poartă, dar și accesoriile autentice de lux. De această dată, soția jucătorului a arătat pe profilul său de Instagram un colaj de fotografii și videoclipuri ale ultimei sale călătorii.

În clipul pe care modelul l-a distribuit în rețelele de socializare putem vedea cum și-a asortat ținuta din denim cu o geantă Brikin de la Hermès care costă mai mult de 15.000 de euro.

161776056_258229479126389_5770785828324562365_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În fotografii apreciem nu numai geanta maiestuoasă și luxoasă pe care o poartă, ci și faptul că femeia de afaceri poartă un ceas Audemars Piguet din aur roz, plin de diamante. Prețul acestui accesoriu este de aproximativ 120,0000 de euro. În plus, putem vedea și alte bijuterii purtate de cuplu de-a lungul timpului, precum cerceii Harry Winston din platină și diamant.

Veniturile celor doi nu încetează să crească, mai ales că și Georgina a devenit femeie de afaceri odată cu lansarea brandului „OM by G”. 

La rândul său, Cristiano Ronaldo este persoana cu cei mai mulți urmăritori din lume pe Instagram, cu 271 de milioane, astfel încât influența sa este mai mult decât evidentă atât pe teren, cât și în afara acestuia. Împreună cresc și în sfera personală, formând astfel o familie frumoasă și unită.

 
 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te