Homepage  / Ultimul număr

Care pe care!

Care pe care!

de Redactia Tvmania

Habar n-avea actorul Vince Vaughn, atunci cand i-a venit ideea filmului „Despartiti, dar impreuna”, ce repede si cu cata atentie va fi urmarit de presa de pretutindeni. Iar o relatie cu Jennifer Aniston probabil ca nu-i aparea nici in cele mai frumoase vise!
Cine spune ca viata n-are simtul umorului (negru, ce-i drept!) ar trebui sa afle care sunt circumstantele in care s-a realizat pelicula „Despartiti, dar impreuna”, ce soseste pe marile ecrane din Romania pe 21 iulie.
Vince Vaughn, actor, scenarist si producator la Hollywood, decide ca vrea sa faca o comedie romantica mai speciala, care sa nu urmeze traseul clasic: doi oameni se intalnesc, de indragostesc, trec printr-o criza de cuplu doar ca sa vada cat de mult se iubesc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Actorul imagineaza, nu singur, o poveste despre doi indragostiti, Gary si Brooke, care decid sa se desparta in urma unui incident minor. Apare insa o problema: nici unul nu vrea sa paraseasca apartamentul cochet pe care-l detin. Asa ca decid sa locuiasca impreuna si sa-si faca viata atat de amara unul altuia incat cel mai slab sa plece. Nu dupa multa vreme, amandoi inteleg ca merita sa-si consume energia pentru o cauza mai buna: sa-si salveze relatia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te