Homepage  / HBO

„Casa Dragonului”, cea mai mare audiență a unui serial din istoria HBO şi HBO Max

„Casa Dragonului”, cea mai mare audiență a unui serial din istoria HBO şi HBO Max

de Redactia Tvmania

„Casa Dragonului” și-a încheiat primul sezon cu un număr record de spectatori pe toate platformele. 

„Casa Dragonului” a debutat luni, 22 august, înregistrând cea mai mare audiență a unui nou serial original din istoria HBO și cea mai de succes lansare a unui serial pe HBO Max în SUA, America Latină și Europa.

În plus, pe rețelele de socializare, „Casa Dragonului” s-a clasat pe primul loc în rândul serialelor cu cea mai mare popularitate, pe baza clasamentului total al interacțiunilor Talkwater. Serialul a ocupat locul 1 pe Twitter timp de 10 ore consecutive în S.U.A. duminică seara.

„Suntem foarte încântați să vedem că House of the Dragon se bucură de succes atât în rândul fanilor Game of Thrones din întreaga lume, dar și în rândul noilor spectatori care descoperă acum lumea Westeros”, spune Casey Bloys, Chairman și CEO, HBO și HBO Max. „Felicitări lui George, Ryan, Miguel și întregii echipe House of the Dragon pentru un prim sezon incredibil.”

Audiența serialului HBO „Urzeala Tronurilora crescut pe măsură ce au debutat noi episoade din House of the Dragon. „Urzeala Tronurilor a înregistrat creșteri lunare în audiență în această vară până la premiera „Casa Dragonului”, culminând cu cea mai mare audiență săptămânală din toate timpurile pe HBO Max după premiera „Casa Dragonului”.

Bazat pe „Foc și sânge” / „Fire & Blood” al lui George R.R. Martin, CASA DRAGONULUI / HOUSE OF THE DRAGON a fost creat de: George R.R. Martin co-creator/ producător executiv, Ryan Condal co-creator/ co-showrunner/ producător executiv/ scenarist; Miguel Sapochnik co-showrunner/ producător executiv/ regizor, iar Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardi și Ron Schmidt sunt producători executivi.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te