Homepage  / Știri

Câştigătorul Chefi fără limite 2022, Nobo, prezintă noul sezon BeautiFood

Câştigătorul Chefi fără limite 2022, Nobo, prezintă noul sezon BeautiFood
5

de Andra Stana,

Nobo îi invită pe pasionații de deserturi să urmărească noul sezon din cooking show-ul digital BeautiFood, în fiecare duminică, exclusiv pe AntenaPlay. Câștigătorul Chefi fără Limite prezintă 10 episoade în care prepară 10 dintre cele mai căutate rețete de deserturi în online.

Daniel Jumuga, Nobo de la Chefi fără limite 2022, prezintă o emisiune pe Antena Play

Daniel Jumuga, cunoscut drept Nobo, este de meserie pastry chef și unul dintre cei 18 concurenți care au plecat în marea aventură culinară din Grecia, în cadrul cooking show-ului Chefi fără limite 2022. Acesta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, a reușit să impresioneze pe tot parcursul show-ului cu farfuriile sale spectaculoase și a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„Deserturile sunt o terapie pentru mine, și sunt convins că toți simțim asta atunci când încercăm o rețetă nouă. Fie că vrem sa impresionăm o persoană dragă, fie că sărbătorim ceva, deserturile sunt speciale, aduc bucurie, zâmbete și stare de bine la final de masă”, a declarat Nobo.

Câştigătorul Chefi fără limite 2022, Nobo, prezintă noul sezon BeautiFood (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În noul sezon BeautiFood, Nobo îi învață pe amatorii de dulce cum se fac prăjiturile „influencer” ale online-ului. Cei care doresc să ducă la un alt nivel prăjiturile preparate acasă și să realizeze deserturi care arată ca cele pregătite de un maestru cofetar, vor avea ocazia să învețe pas cu pas cum se fac vedete dulci ca Pavlova, Macarons sau Choux a la Crème.  

Să prezint un cooking show digital este una dintre dorințele mele secrete de ani de zile, încă de când am deprins anumite cunoștințe am simțit nevoia să le împărtășesc și cu alții. Conexiunea pe care o poți avea cu oamenii prin intermediul mâncării și al gătitului este fabuloasă, uneori ingredientele și chimia din spatele rețetelor vorbesc mai frumos decât ne-am putea imagina”, a declarat acesta.

„Mi-aș dori ca oamenii din spatele ecranelor să înțeleagă cât de frumoasă poate fi chimia dintre făină și unt, zahăr și ouă, mixer și cuptor. Am incercat să aduc în fața oamenilor rețete ușoare, gustoase, și cât mai versatile. „Prajituritul” înseamnă bucurie, transformare și deliciu. Cu toții putem coace ceva bun!”, a mai spus Nobo.

În fiecare duminică, Nobo prezintă un nou episod din Beautifood, exclusiv pe AntenaPlay.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te