Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă rochiile de mireasă create de Bianca Drăgușanu. „Am parte și de un interes sporit din partea româncelor”

Cât costă rochiile de mireasă create de Bianca Drăgușanu. „Am parte și de un interes sporit din partea româncelor”
7

de Roxana Mirea,

Bianca Drăgușanu deține un atelier de croitorie de 14 ani. Într-un interviu recent, diva a dezvăluit cât de bine îi merge afacerea. Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a mărturisit și cu cât vinde rochiile de mireasă, după pandemie. Vedeta are mulți angajați, care se ocupă cu realizarea rochiilor elegante și a rochiilor de mireasă.

Afacerea Biancăi Drăgușanu a avut de suferit din cauza restricțiilor impuse de pandemie, însă, anul acesta, croitoresele au muncit mult, cererea fiind foarte mare.

1 milion de euro din rochii de mireasă

Anul acesta e unul excelent pentru mine. În primul rând fiindcă am scăpat de pandemia aceea penibilă. Bine, nu uit că după pandemie ne-am trezit imediat cu un război! Dar în absența pandemiei, româncele au revenit la viața lor normală. Și în acest an pot spune că s-au măritat într-o veselie! (…)

Când am pornit în 2022, în stoc aveam circa 1.000 de rochii de mireasă. Acum, la început de noiembrie, nu cred să mai fie mai mult de o sută. Ca atare, pot spune că am parte și de un interes sporit din partea româncelor, și de o marfă de calitate, dar și de vânzări foarte bune!”, a spus Bianca Drăgușanu, într-un interviu pentru playtech.ro.

Cu cât vinde Bianca Drăgușanu rochiile de mireasă

cu-cat-vinde-bianca-dragusanu-rochiile-de-mireasaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Bianca Drăgușanu a spus și cu cât vinde rochiile de mireasă. Diva a dezvăluit că prețul celor mai multe rochii cumpărate s-a învârtit în jurul sumei de 1.000 de euro.

„Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite!”, a mai dezvăluit ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton