Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, verdict clar: care este vedeta care se îmbracă cel mai bine. „Fiecare critică în felul lui”

Cătălin Botezatu, verdict clar: care este vedeta care se îmbracă cel mai bine. „Fiecare critică în felul lui”
10

de Andra Stana,

Cătălin Botezatu se numără astăzi printre cei mai apreciați creatori de modă din România. Totodată, el a devenit cunoscut și pe plan internațional. Recent, într-un interviu acordat Click, Botezatu s-a lăudat că îmbracă vedetele de la noi din țară, dar are clienți chiar și la Hollywood.

„Nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine!”

Întrebat cine se află în topul celor mai bine îmbrăcate vedete din România, Cătălin Botezatu a oferit imediat răspunsul: Camelia Șucu.

„Părerea mea este că cel mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!”, a declarat designerul.

Camelia SucuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Camelia Șucu, în vârstă de 57 de ani, este un celebru antreprenor. Ea a fost căsătorită cu Dan Șucu, directorul Mobexpert, cu care are două fiice.

„Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România”, a mai spus Cătălin Botezatu.

„Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post TV a zis altceva”

De curând, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a fost implicat într-o discuție publică aprinsă cu Andrea Tincu, designerul care o îmbracă pe Carmen Iohannis.

„Criticii ăia, care se cred ei adevărați, ar trebui să se uite ce se poartă, așa nu ar mai vorbi prostii pe la emisiuni sau în general! Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post TV a zis altceva. Eu, unul, cred că-s mai bine îmbrăcat decât mulți dintre invitații de aici, de exemplu!

Eu nu sunt critic de modă?! Păi, eu cred că un designer e un bun critic de modă. Plus că am făcut parte dintr-un juriu, poate cel mai avizat juriu, cel de la «Bravo, ai stil!». Acum văd că vin alții care vor să se dea critici și vorbesc cu vorbele celor de la «Bravo, ai stil!». Fiecare critică în felul lui. Pe mine, dacă mă critică cineva nu mă interesează! Îi las să mă critice!”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton