Homepage  / Ultimul număr

Catalin Maruta, actor de ocazie

Catalin Maruta, actor de ocazie

de Redactia Tvmania

De la TVR 2 la TVR 1 este numai un mic pas. Catalin Maruta „insala” televiziunea cu actoria, dar ramane deocamdata fidel „Tonomatului DP 2”, desi cocheteaza cu serialul „Burlacii”
Cativa actori, unul sau doi cantareti si niscaiva prezentatori de televiziune. Iata reteta unui serial de succes. Nicidecum o „inventie” autohtona, aceasta formula a prins insa de minune la publicul din Romania. Iar daca posturile comerciale au avut rezultate care au depasit orice asteptari, nici televiziunea nationala nu putea sa nu puna in aplicare acest „artificiu”, cu o parte dintre vedetele din dotare. Asa a devenit Catalin Maruta actor peste noapte in sitcom-ul „Burlacii”. Nu va inchipuiti, insa, ca acesta va fi un fel de Papi, pentru care Ileana Lazariuc (Cerasela) va incerca sa il seduca cu tot „arsenalul” sau de farmece precum Deea Damaschin. Catalin Maruta va interpreta chiar „rolul sau”, prezentatorul emisiunii „Tonomatul DP 2”.
„In ultima perioada este o adevarata nebunie, ca diversi prezentatori sa joace in filme sau in seriale. Pe mine, insa, m-a atras aceasta propunere, intrucat voi fi tot eu, ma va chema tot Catalin Maruta si mi se va da ocazia sa promovez si emisiunea pe care o moderez. Daca acesta va iesi bine, s-ar putea sa fiu invitat in mai multe episoade.”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te