Homepage  / Vedete româneşti

Ce salariu primește Alexia Eram, angajată la revista mamei sale. Tânăra este recompensată din plin pentru munca depusă

Ce salariu primește Alexia Eram, angajată la revista mamei sale. Tânăra este recompensată din plin pentru munca depusă
15

de Cristina Țapu,

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se bucură de un succes fulminant. La doar 23 de ani, ea deține propriul apartament și este posesoarea unui bolid pentru care a plătit 60.000 de euro. Deși a muncit pe brânci și nu a cerut ajutorul financiar al părinților, Alexia recunoaște că o bună parte a succesului de care se bucură se datorează și mamei sale.

Ce salariu primește Alexia Eram, angajată la revista mamei sale, A List

Alexia Eram, participantă la America Express – Drumul Soarelui, a dezvăluit la emisiunea „Drive in with Andrei Niculae” care este remunerația sa la A List Magazine. În calitate de fashion editor la revista mamei sale, Alexia primește o sumă de bani impresionantă.

Pe lângă activitatea de creator de conținut, Alexia lucrează și la revista mamei sale, unde câștigă un salariu lunar de 2.500 de euro. A List Magazine este o publicație gratuită, distribuită în locații precum cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare, clinici sau săli de sport.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a povestit Alexia Eram, conform Libertatea.

Alexia Eram manifestă recunoștință față de mama sa pentru că i-a deschis ușa succesului atât de rapid. La doar 23 de ani, tânăra afirmă că depune eforturi considerabile pentru toate realizările sale.

Chiar dacă a fost criticată pentru că popularitatea i se datorează Andreei Esca, Alexia a recunoscut că sprijinul mamei sale a fost esențial, dar și că propriul său efort a fost unul pe măsură, muncind din greu pentru a putea să-și îndeplinească chiar și cele mai mici capricii.

andreea_esca_fiica_alexia_eram_48461200Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Alexia Eram a studiat la Londra, dar a revenit în țara natală pentru a-și urma visul

Alexia Eram a studiat la Londra, dar a decis să se întoarcă în țară pentru a-și dezvolta cariera. Fiica Andreei Esca a absolvit University of Creative Arts, obținând o diplomă de licență în domeniul Marketingului, Publicității și Relațiilor Publice în industria modei. Alexia Eram manifestă o pasiune deosebită pentru modă, ceea ce a determinat-o să urmeze această direcție în studiile sale, spre bucuria părinților.

Alexia Eram își construiește propria carieră și își asigură singură traiul, chiar dacă vine dintr-o familie înstărită și ar putea să apeleze oricând la sprijinul financiar al părinților săi.

„Dețin o casă frumoasă, achitată din veniturile mele. Îmi permit să călătoresc în vacanțe, să mănânc în orice restaurant îmi doresc, să-mi petrec timpul așa cum vreau și să-mi cumpăr lucrurile pe care mi le doresc”, a declarat Alexia Eram în trecut.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton