Homepage  / Oscar / Oscar 2018

Ce cadouri primesc nominalizaţii la Premiile Oscar 2018

Ce cadouri primesc nominalizaţii la Premiile Oscar 2018

de Redactia Tvmania

Nimeni nu pleacă cu mâinile goale de la Premiile Oscar, nici măcar cei care nu vor lua acasă statueta râvnită de toți cei nominalizați.

Denumite sugestiv „Everyone wins at the Oscars“/ „Toată lumea câștigă la Oscar”, punguţele pe care toți nominalizații le primesc la ceremonie conțin anul acesta cadouri în valoare de 100.000$.

Conform celor de la Page Six, vedetele nominalizate la Premiile Oscar 2018 vor primi excursii extravagante în Tanzania, Hawaii sau Grecia, un tratament facial cu aur de 24 de carate, o procedură dentară de „rejuvenare a gingiilor“, şedinţe de sport cu un antrenor personal popular de la Hollywood, un colier cu diamante, precum și o sesiune de 18 minute care te ajută să scapi de fobiile ușoare.

Pe lângă aceste cadouri extravagante, goodie bag-ul conține și câteva elemente mai simple, care să completeze opulența cadourilor menționate mai sus: sucuri mexicane și portocale proaspete din California.

În plus, celebritățile nominalizate primesc și o donație în valoare de 10 mii de dolari pentru adăpostul de animale ales de ei, plus hrană pentru propriile lor animăluțe de companie.

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2018 va avea loc pe data de 4 martie, de la ora 01:30 (ora României), și va fi difuzată live în România de către Digi24 şi Digi Film.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te