Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai fac Guy Ecker şi Blanca Soto, protagoniştii din „Eva Luna”

Ce mai fac Guy Ecker şi Blanca Soto, protagoniştii din „Eva Luna”

de Redactia Tvmania

Anul acesta se fac opt ani de când Guy Ecker şi Blanca Soto au filmat împreună pentru telenovela „Eva Luna” (care a fost difuzată şi la noi de postul Acasă). Iar cei doi actori au noutăţi în ceea ce priveşte carierele lor.

Guy Ecker a semnat cu postul Telemundo şi va reveni pe micile ecrane după o absenţă de patru ani, ultima sa telenovelă fiind cea realizată de Televisa în 2013-2014, „Por siempre mi amor”. De data aceasta, Guy va fi protagonistul serialului „El recluso” („Deținutul”), prima producție realizată de Telemundo International Studios, o filială a companiei-mamă care se concentrează pe crearea serialelor premium în spaniolă.

Producţia, care va avea premiera la vară, va fi un thriller de 13 episoade, iar alături de Guy (care pe 9 februarie împlineşte 59 de ani) va mai juca şi David Chocarro (Saul din „La Dona”, Pro 2).

TVmania a scris despre noul proiect al lui Guy Ecker AICI.

La rândul ei, şi Blanca Soto (39 de ani) va face parte dintr-un proiect ambiţios, la doi ani de la plecarea ei din narco-novela produsă de Telemundo, „Señora Acero”. Ea va juca într-un serial de acțiune, „Catrina, la santa muerte”, produs pentru Netflix de compania Raze, a cărei co-fondatoare este actrița Sofia Vergara. Conform peopleenespanol.com, în paralel cu filmările, Blanca Soto se va ocupa şi de propria ei linie de bijuterii şi accesorii, afacere pe care a dezvoltat-o în ultimii ani.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te