Homepage  / Advertorial

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați o mașină de pâine

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați o mașină de pâine

de Redactia Tvmania

Vă gândiți să vă cumpărați o mașină de pâine, dar nu știți de unde să începeți? Dacă nu ați mai avut niciodată una, este greu de știut.

Cu toate acestea, oamenii care vând aceste aparate rareori au vreo experiență personală sau pregătire despre mașinile pe care le vând. Cumpărarea uneia de pe internet poate fi la fel de frustrantă. Nu credeți tot ce citiți despre „cele mai bune mașini de făcut pâine”.

Nu vă irosiți banii cumpărând o mulțime de caracteristici pe care nu le veți folosi. Pe de altă parte, nu cheltuiți banii câștigați cu greu pe o mașină de pâine care nu-și face treaba bine.

O abordare mai bună ar fi să luați în considerare obiceiurile dvs. de coacere, preferințele alimentare și, desigur, buzunarul dvs. atunci când căutați să cumpărați o mașină de făcut pâine.

A predica virtuțile unei mașini de făcut pâine este aproape la fel de ușor ca și cum ați mânca o pâine integrală cu miere. Pe de altă parte, să sfătuiți oamenii ce mașină de pâine ar trebui să cumpere nu este atât de ușor atunci când luați în considerare toate opțiunile disponibile.

Având în vedere acest lucru, am alcătuit o listă cu câteva idei pentru a vă ajuta să începeți.
Aveți nevoie de un temporizator?
Dacă vă place să vă treziți sau să veniți acasă cu aluatul de pâine crescut și gata de modelare, acordați atenție temporizatorului. Aproape toate mașinile au un temporizator pe diferitele cicluri de amestecare și coacere.

Este posibil să calculați manual când să setați temporizatorul pe un ciclu de coacere. Cu toate acestea, trebuie să ajungeți exact la momentul potrivit pentru a scoate pâinea din mașină. În caz contrar, acesta va preîncălzi și va coace pâinea.

În cazul în care sunteți acasă în cea mai mare parte a timpului, s-ar putea să nu aveți nevoie sau să nu vă pese de un temporizator.
Luați în considerare dimensiunea tăvii mașinii de pâine.
Dacă aveți o familie numeroasă, vă place să împărțiți cu prietenii sau doriți să faceți pâine atunci când primiți oaspeți, achiziționați o mașină de pâine care să țină o rețetă care conține cel puțin 3-4 căni de făină. Unele mașini de făcut pâine vor ține până la 4 până la 4-1/4 căni sau chiar 6 căni.

Pe de altă parte, dacă doriți o pâine mai mică pentru doar 2-3 persoane, ați putea dori o mașină cu o tavă mai mică. Nu uitați, pâinea de casă nu are conservanți și se poate strica rapid. Prin urmare, luați în considerare cât de repede puteți mânca o pâine la dumneavoastră acasă.

Principalul lucru de reținut este că puteți face întotdeauna o pâine mai mică cu o tavă mai mare, dar nu puteți face o rețetă mare de pâine cu o mașină compactă.
De ce contează forma mașinii și numărul de lame?
La începutul istoriei mașinilor de făcut pâine, majoritatea mașinilor de făcut pâine făceau o pâine care era lungă și înaltă. Nu este pâinea cu forma tradițională cu care sunt obișnuiți consumatorii. Mai mult, forma ciudată trăda faptul că a fost coaptă într-o mașină de făcut pâine.

Cu toate acestea, producătorii și-au dat seama în curând cum să construiască o mașină care să facă o pâine de formă orizontală care să semene mai mult cu pâinile vândute la magazinul alimentar.

Din nefericire, formele orizontale nu frământă întotdeauna la fel de bine aluatul, lăsând făină neîncorporată în colțurile formei. Amestecarea incompletă este un mare minus!

Configurațiile verticale permit o muncă de amestecare mai bună. În schimb, unele dintre mașinile mai noi au formă orizontală, dar au două lame. Două lame în loc de una sunt mai eficiente pentru a amesteca bine toate ingredientele și pentru a dezvolta complet glutenul.
Cum rămâne cu numărul și varietatea ciclurilor?
Mașinile de pâine cu o mulțime de cicluri diferite nu mă impresionează. Ar trebui să vă uitați la o mașină de pâine care să amestece și să frământe aluatul cu un motor suficient de puternic pentru a face bine acest lucru. Ciclurile pentru grâu integral pot fi utile dacă intenționați să coaceți pâine integrală în interiorul mașinii. Luați în considerare obiceiurile dvs. de coacere.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini pentru a face pâine fără gluten, luați în considerare faptul că nu există gluten care să se dezvolte. Ar fi ca și cum ați cumpăra un cuptor pentru a depozita vase de gătit suplimentare. Da, îl puteți folosi pentru asta, dar nu asta este ceea ce face cel mai bine.

Padelele mașinii de făcut pâine nu sunt concepute pentru a amesteca aluaturi grele, cum sunt cele mai multe pâini fără gluten. Un mixer cu stativ greu va face o treabă mult mai bună de amestecare a aluatului. Bonus: nu există găuri în partea de jos atunci când folosiți un mixer vertical și coaceți pâinea în cuptor.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te