Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jorge Salinas si César Évora au un nou proiect împreună

Jorge Salinas si César Évora au un nou proiect împreună

de Redactia Tvmania

Deşi mulţi şi-ar fi dorit să-i vadă jucând împreună într-o telenovelă, actorii César Évora şi Jorge Salinas vor face acest lucru într-o piesă de teatru.

Conform 20minutos.com.mx, începând cu vineri, 3 februarie, ei vor începe reprezentaţiile piesei de teatru „Variaciones enigmáticas” („Variațiuni enigmatice”), scrisă de autorul francez Eric-Emmanuel Schmitt.

Jorge Salinas si César Évora

Mai mult, cei doi vor pleca şi într-un turneu prin mai multe oraşe din Mexic cu acest spectacol.

În centrul poveştii se află doi bărbaţi: un mare scriitor, Abel Znorko, laureat al Premiului Nobel, interpretat de Évora, şi un ziarist, Erik Larsen, jucat de Salinas. Aceştia au un dialog în cadrul căruia filozofează asupra unor teme precum iubirea şi moartea şi în care vorbesc despre femeia pe care au iubit-o în moduri diferite.

„Eu joc un câştigător al Premiului Nobel pentru Literatură, care vine să viziteze un ziarist, iar cei doi nici nu îşi imaginează ce turnură va lua dialogul dintre ei. Acesta va scoate la lumină secrete din trecutul fiecăruia”, a declarat Évora.

Iar Salinas l-a completat: „Este un dialog complex datorat emoţiilor care se nasc între cele două personaje de-a lungul piesei. Mi-ar fi fost uşor să mă întorc la teatru cu comedie uşoară, însă am preferat să-mi înfrunt demonii interiori interpretând acest personaj”.

Şi la noi în ţară piesa „Variaţiuni enigmatice” a fost pusă în scenă, în 2003, la Teatrul Nottara, în regia lui Claudiu Goga, avându-i în distribuţie pe Alexandru Repan şi Mircea Diaconu.

În ce proiecte sunt implicați Jorge și César

Ultima telenovelă în care a jucat Jorge Salinas (48 de ani) în Mexic a fost „Pasion y poder”, în timp ce César Évora (57 de ani) filmează în prezent şi pentru o nouă producţie a companiei Televisa, „La doble vida de Estela Carrillo”, care va avea premiera în Mexic pe 13 februarie.

În ceea ce priveşte viaţa privată, Jorge a declarat, de curând, că îşi mai doreşte un copil cu soţia sa, actriţa Elizabeth Alvarez. În decembrie 2015, ei au devenit părinţii gemenilor Maxima şi Leon.

Jorge mai are patru copii din relaţiile anterioare, două fete şi doi băieţi gemeni. El şi Elizabeth s-au îndrăgostit în 2008, în timp ce filmau pentru telenovela “Fuego en la sangre”, iar în 2011 s-au căsătorit.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3521″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Jorge Salinas, prima zi de naştere în compania gemenilor săi

Elizabeth Alvarez şi Jorge Salinas au sărbătorit primul Paşte cu gemenii lor

Elizabeth Alvarez şi Jorge Salinas îşi prezintă gemenii

Elizabeth Alvarez şi Jorge Salinas au devenit părinţi

Silvia Navarro şi Jorge Salinas au început repetiţiile pentru “Mi corazón es tuyo”

Jorge Salinas a avut un accident cu motorul

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton