Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Cătălin Scărlătescu, la capătul răbdării. „Am venit plin de nervi. E cutremur în echipă”

Chefi la cuțite 2023. Cătălin Scărlătescu, la capătul răbdării. „Am venit plin de nervi. E cutremur în echipă”
7

de Roxana Mirea,

În seara aceasta, 29 mai 2023, la Chefi la cuțite, competiția continuă cu un nou battle, în care fiecare echipă intră cu un scop bine definit. Concurenții lui Chef Sorin Bontea se bucură de cel mai bun sezon de până acum în battle-uri pentru căpitanul lor și vor să-și mențină avantajul de a ocoli duelul eliminator. Tabăra lui Chef Florin Dumitrescu își dorește mai multe victorii, în timp ce concurenții lui Chef Cătălin Scărlătescu vor să depășească perioada nefastă de până acum, în care nu au câștigat nicio întrecere, atribuindu-și cea dintâi izbândă.

Caruselul gusturilor, la Chefi la cuțite – 29 mai 2023

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite este difuzată astăzi, 29 mai 2023, la Antena 1, iar Cătălin Scărlătescu ajunge la capătul răbdării.

„Stăm bine. Au venit cu noroc noii concurenți din bootcamp, Matthew și Adriana. Sunt pe val și abia aștept să gătească ai mei. Nu cred că același lucru îl poate spune Scărlătescu”, a declarat Chef Bontea.

„Am venit la platou plin de nervi. E cutremur în echipă azi. Încep să împart binețe”, a anunțat Cătălin Scărlătescu, ajuns la capătul răbdării după șase battle-uri în care nu a avut nicio victorie.

Astfel, Chef Scărlătescu e hotărât să-și disciplineze echipa, cu atât mai mult cu cât are concurenți care au obținut punctaje bune și foarte bune la probele individuale.

„Azi, mă aștept de la oamenii mei să fie foarte activi. În echipa noastră nu e destulă ambiție”, a comentat Chef Dumitrescu. „Vreau să-i văd că sunt pe metereze, că se chinuie un pic, să-i văd că-și doresc cu adevărat să câștige”, a punctat el. Până acum, Chef Bontea a câștigat patru battle-uri, iar Chef Dumitrescu, două. Va obține Chef Scărlătescu prima victorie sau bucuria va fi de partea uneia dintre celelalte două tabere?

chef-sorin-bontea_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În această seară, răspunsul depinde și de locurile în care aterizează echipele, în turul culinar pe care îl vor întreprinde, conform provocării lansate de Gina Pistol. Astfel, în noul battle, concurenții vor face un tur de forță prin bucătăriile lumii, în destinații aparte, proba constând în pregătirea unor preparate specifice zonelor respective. Așadar, cu cât destinația le este mai puțin cunoscută din punct de vedere gastronomic celor din echipă, cu atât șansele de a obține victoria pot să scadă.

În plus, Chefii mai au multe amulete pe care le pot arunca în luptă, așadar pot produce oricând o surpriză. Cum se vor descurca cele trei tabere în caruselul gusturilor, ce echipă va câștiga și cine va fi eliminat din competiție telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată pe Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te