Homepage  / Televiziune

Cine a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor, 16 mai 2022. „Se pare că Iuda a rămas printre noi”

Cine a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor, 16 mai 2022. „Se pare că Iuda a rămas printre noi”
8

de Roxana Mirea,

Un nou joc de imunitate a avut loc la Survivor România 2022, aseară, 16 mai, la Pro TV. Tigrii și Vulturii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga totemul, însă scorul a fost clar. Consiliul a fost unul tensionat, iar doi concurenți au ajuns la votul publicului. Iată cine a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor, 16 mai 2022.

Cine a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor, 16 mai 2022

Jocul de imunitate de la Survivor România 2022, de aseară, 16 mai, a fost câștigat de echipa Vulturilor, cu scorul de 10 la 5. Blaze a fost într-o formă de zile mari și a adus patru puncte pentru Vulturi și victoria în Jocul de Imunitate. La final, a fost copleșit de emoții și a început să plângă.

Oana Ciocan a izbucnit și ea în lacrimi, supărată fiind că echipa ei a pierdut.

„De când sunt aici, asta e cea mai grea zi. Mi-e greu și să-mi găsesc cuvintele pentru că nu îmi vine să cred. Nu-mi vine să cred că unul dintre noi va pleca acasă și degeaba am adus eu două puncte pentru că nu am putut să îi ajut cu nimic. (…) Nu știu dacă să mai cred în soartă pentru că să pleci acum, este foarte greu. Mai este atât de puțin”, a declarat Oana Ciocan.

La consiliu, Daniel Pavel a anunțat că Ionuț Popa este concurentul care a obținut imunitatea personală pentru că a avut cel mai bun timp. În urma votului colectiv, TJ Miles a ajuns la votul publicului.

Nominalizarea lui Ionuț Popa a fost una șocantă. Acesta a rostit numele lui Alex Nedelcu. Așadar, concurenții nominalizați spre eliminare la Survivor, 16 mai 2022, sunt TJ Miles și Alex Nedelcu.

TJ Miles, după ce au fost nominalizați la Survivor, 16 mai 2022

TJ Milesc a spus că nu este surprins că a fost votat de colegii lui pentru că el e singului din echipa Tigrilor care a fost la Faimoși.

„Sunt surprins, dar când m-am mai gândit nu mai eram surprins. Orice aș face în acest trib de Tigri, sunt un om din afară. Am venit aici ca Faimos, m-am dus la Tigrii. Ei tot o să fie Războinici, tot o să se protejeze. Nu contează câte puncte aduc. Eu tot o să fiu nominalizat de către ei pentru că asta e… ei sunt împreună încă de la început. Nu am cum s-o iau personal. E o competiție. Cei de acasă o să voteze cum trebuie. Eu nu sunt cel mai bun sportiv, sau cel mai bun la îndemânare, sau cel mai bun pe traseu. Am câte puțin din fiecare. (…) Sunt mândru de ce am realizat până acum. Sper să rămân în competiție. Îmi doresc din toată inima. Nu vreau să plec acasă. Nu merit să plec acasă”, a spus TJ Miles.

Cine-a-fost-nominalizat-pentru-eliminare-la-Survivor-16-mai-2022.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alex Nedelcu, după ce au fost nominalizați la Survivor, 16 mai 2022

Alex Nedelcu a spus că nu se aștepta să fie votat de Ionuț Popa având în vedere că el credea că sunt prieteni.

„Știam că Paștele s-a terminat, dar Iuda se pare că a rămas printre noi. Nu credeam vreodată că Ionuț mă va vota. Am crezut că suntem mai mult decât colegi. Se pare că nu. Știu că trebuie să dai în cel mai bun ca să ajungi mai departe. Se pare că asta își dorește. (…) Nu mă așteptam să mă voteze pe mine. Este un sentiment ciudat. Este pentru prima oară când îmi aud numele la Survivor după patru luni, rostit chiar de un coleg de-al meu, lângă care dorm în fiecare noapte.

Am niște emoții pe care nu credeam că o să le simt vreodată. Îmi pare rău că am ajuns în situația asta. Poate e si vina mea. Dacă aduceam și eu punct, mă salvam sau câștigam totemul de imunitate. Sunt fericit de parcursul meu până aici. (…) Eu vreau să rămân în competiție. Când am plecat de acasă, iubita mea mi-a spus: „când simți că nu mai poți, mai poți puțin.” Eu simt că mai pot. (…) Vreau să continui această competiție. Simt că pot să ajung cât mai în față și să și câștig. Mă simt din ce în ce mai puternic”, a spus Alexandru Nedelcu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te