Homepage  / Televiziune

Cine este noua prezentatoare a emisiunii „Flash Monden” de la Prima TV, după plecarea Dianei Bart

Cine este noua prezentatoare a emisiunii „Flash Monden” de la Prima TV, după plecarea Dianei Bart
9

de Andra Stana,

Emisiunea „Flash Monden” a revenit marți, 6 decembrie, în grila Prima TV. După plecarea Dianei Bart, la cârma emisiunii a venit o nouă prezentatoare. Despre cine este vorba.

Alexandra Anastasescu prezintă noul sezon „Flash Monden”, la Prima TV

„Flash Monden” a revenit la Prima TV cu un nou sezon, pe 6 decembrie 2022. Emisiunea poate fi urmărită de marți până vineri, de la ora 17.30.

Până de curând, Diana Bart și Cove (Gabriel Coveșeanu) prezentau împreună „Flash Monden”. Din această toamnă, prezentatoarea TV a rămas din nou singură în platoul emisiunii „Flash Monden”, după ce partenerului său de prezentare, Cove (Gabriel Coveșeanu), i-a fost încredințat un alt proiect, la același post, emisiunea-concurs „Primii câștigă”. 

Ulterior, și Diana Bart a schimbat platoul „Flash Monden” cu cel de la „Primii câștigă”. Prin urmare, emisiunea de mondenități avea nevoie de o nouă prezentatoare. Din sezonul de toamnă 2022, „Flash Monden” va fi prezentat de Alexandra Anastasescu.

Astăzi, de la ora 17:30, Alexandra Anastasescu te așteaptă cu o nouă ediție din @flash.monden, doar la @primatvoficial . Nu rata!”, a anunțat Prima TV, marți, 6 decembrie, pe contul oficial de Instagram.

Împreună cu Alexandra Anastasescu, telespectatorii sunt invitați să descopere ce secrete țin celebritățile departe de lumea reflectoarelor și ce planuri au.

Alexandra a mai lucrat în trecut în televiziune, fiind prezentatoare la Realitatea TV și mai apoi la Telekom Sport, actualul Orange Sport. Anul trecut, prezentatoarea Prima TV s-a căsătorit cu alesul inimii ei, conform cancan.ro, un om de afaceri, controversat, din Prahova.

„Este o provocare și o bucurie să intru în echipa Prima TV. Vom afla, împreună, tot ce mișcă în lumea mondenă și vom  diseca ținutele vedetelor ”, spune Alexandra.

„Flash Monden” este pe TV, în fiecare săptămână, de marți până vineri, începând cu ora 17:30, la Prima TV.

Alexandra Anastasescu prezintă noul sezon „Flash Monden”, la Prima TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton