Homepage  / Știri / Televiziune

Cine sunt noii arhitecți din echipa „Visuri la cheie” 2022. Schimbările din sezonul 9

Cine sunt noii arhitecți din echipa „Visuri la cheie” 2022. Schimbările din sezonul 9
6

de Andra Stana,

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt gata de „Visuri la cheie” 2022. Pro TV a anunțat miercuri că au început deja filmările pentru edițiile din sezonul 9. Iată cine face parte, mai nou, din echipa emisiunii „Visuri la cheie” 2022.

Zeci de oameni urmează să aibă parte de Visuri la cheie! Dragoș Bucur și arhitecții sunt pregătiți să urce în autocar și să ajungă la familiile care au reușit să fie un exemplu pentru cei din jur, iar acum li se vor îndeplini propriile visuri! Noi orașe vor fi străbătute sezonul acesta, iar echipa este pregătită să renoveze și să transforme locuințele oamenilor în… acasă!

Au început filmările pentru Visuri la cheie 2022! Noi arhitecți se alătură echipei în sezonul 9

O nouă componență a echipei Visuri la cheie va face transformările sezonul acesta! Trei arhitecți se alătură celui mai iubit proiect de renovări: Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil.

Cine este Mara Ciubotaru, noul arhitect de la „Visuri la cheie” 2022

Mara este o fire sensibilă, iubește arta, scrie poezii și transpune emoție în fiecare amenajare pe care o face.

„Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie. Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună!”, a zis Mara.

Oana Boghiu: „Mă bucur să fac parte din echipa Visuri la cheie”

Oana, sora geamănă a Laurei Boghiu, este o familistă convinsă, are o carieră solidă în domeniu și a mai trăit experiența emisiunii alături de sora ei, în sezoanele trecute.

„Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoțiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă și mă bucur să fac parte din echipa Visuri la cheie și că alături de colegi o să ajutăm, cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaște”, a declarat Oana.

Andrei Samoil a mai făcut parte din echipa „Visuri la cheie”

Andrei este unul dintre arhitecții alături de care s-au făcut primele transformări la Visuri la cheie, în sezoanele 1 și 2.

„Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie și abia aștept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutățile pe care viața ni le aruncă în cale, fără să renunțăm.

Se poate să reclădim după ce „construcțiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunță și continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înțelegem și să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru”, a spus Andrei.

Dragos-BucurIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Într-o nouă formulă, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu și Andrei Samoil pornesc pe drumul renovărilor, într-un nou sezon al visurilor.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te