Homepage  / Recomandări

Cine transmite Dinamo – „U” Cluj, returul barajului din Liga 1, 29 mai 2022

Cine transmite Dinamo - „U” Cluj, returul barajului din Liga 1, 29 mai 2022

de Tavi Cojocaru,

Dinamo - „U” Cluj, meciul care poate consfinți retrogradarea istorică a formației din Ștefan cel Mare, prima dintr-o istorie de 74 de ani, are loc duminică, 29 mai, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

În tur, la Cluj, „U” a bătut cu 2-0. Dinamo are nevoie de o victorie la trei goluri diferență pentru a rămâne în Liga 1. 

În actualul sezon, cel mai slab din istoria „alb-roșiilor”, Dinamo n-a învins pe nimeni la trei goluri diferență, excepție făcând partidele cu Gaz metan și Academica Clinceni, echipe care au folosit mulți juniori și care au retrogradat direct.

Jucătorii de la Dinamo au o misiune clară dictată de antrenorul ceh Dusan Uhrin: să fie mai agresivi în joc. „N-am fost agresivi încă de la început, nu e un rezultat prea bun. Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul și sper să reușim să facem asta la retur. Ei trebuie să demonstreze lucruri în teren. Pentru retur, trebuie schimbată neapărat agresivitatea”, a spus cehul după meciul de la Cluj.

„Dacă vom promova, o vom face prin grup și prin muncă. Va câștiga cine va fi mai puternic mental. Muncim săptămâna asta și mergem cu încredere la București”, a răspuns Erik Lincar, antrenorul „șepcilor roșii”. clujenii au o absență de marcă, mijlocașul ofensiv Ely Fernandes, cel care este suspendat după eliminarea din tur.

Ionel Ganea, fost jucător la Dinamo și fost antrenor la „U” Cluj, nu le mai dă prea multe șanse „câinilor”. „Din punctul meu de vedere e greu să mai întorci rezultatul. E 2-0, totul e posibil, au mai fost echipe care au întors, dar e greu. În procente e cam greu, vreo 30% șanse”, a spus „Ganezul”. 

Cine transmite returul meciurilor de baraj de promovare / retrogradare din Liga 1

Duminică, 29 mai

  • Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna (în tur 1-2), ora 18:15, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport
  • Dinamo – „U” Cluj (în tur 0-2), ora 21:00, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te