Homepage  / Seriale româneşti

Clanul, episodul din 20 noiembrie 2023. Cine este personajul care a murit

Clanul, episodul din 20 noiembrie 2023. Cine este personajul care a murit
8

de Roxana Mirea,

Luni seară, la Pro TV, a fost difuzat un nou episod din serialul „Clanul”, sezonul 3. Iată un rezumat cu ce s-a întâmplat în noul episod al serialului românesc, difuzat pe 20 noiembrie 2023. 

Clanul, sezonul 3 – episodul din 20 noiembrie 2023  

Update 21 noiembrie 2023: Povestea din Clanul i-a surprins aseară pe telespectatori. În încercarea disperată de a face ce consideră că e bine, Sergiu și băieții lui i-au luat viața Patriciei, iar Silviu a fost lăsat inconștient. Tudor a încercat să salveze situația, însă a ajuns să fie bătut chiar de către polițiști.

Alianțele ce păreau puternice încep să se destrame. Magda a vrut să se asigure de sinceritatea Sofiei: „ai făcut ceva? Noi nu ne facem belele una la alta”, în timp ce Pelicanu și Iulică i-au pus o bombă lui Obuz, pentru a-l scoate din joc. Și Tătuțu a avut o revelație, în momentul în care a ieșit din secția de poliție și a văzut-o pe Magda cu Florinel: „asta m-a vândut”, a constatat Bebe.

Patricia, SilviuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Știre inițială:

Diseară, de la 20:30, un nou episod din „Clanul” ne duce mai aproape de acțiunile personajelor. Dacă unii vor afla adevărul, alții vor face greșeli pentru care vor plăti scump, atât ei, cât și cei apropiați.  

David încă este alături de Ciomag, în speranța că va afla ceva despre adevărata lui familie. „M-ai dus la casa copilăriei mele, dezaxatule. Zi cum a fost și te las în pace. Știu că nu a fost ideea ta să mă furi”, va spune, disperat, David. „Măcelaru te-a răpit de la mă-ta. L-a distrus pe frac-tu și tu lingi pământu pe care calcă el. Eu te-am salvat de gabori și ți-am gâdilat creieru să scoți amintirile de era îngropate în tine. Ești un mare trădător”, îi va spune bărbatul care i-a distrus copilăria. Ce va reuși David să afle despre el, vedem în doar câteva ore.  

Pe de altă parte, Pelicanu și Iulică au un nou plan de a-și elimina dușmanii și vor descoperi că Sofia, de fapt, nu a dispărut din peisaj: „S-a făcut planu. Da’ un detaliu nu ți-a sărit în ochi? Constănțeanca e regina de pe tabla de șah. Aia e. Poa` să pună mâna pe munculița făcută de Peliclan…toate mișcările noastre, pe ea a ridicat-o”, își va da seama Pelicanu. Ce pun la cale cei doi, aflăm într-un nou episod.  

Pelicanu & IulicăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

În secția de poliție, Tudor își dă seama că se întâmplă ceva ciudat, iar sentimentul său se va adeveri. Sergiu are un plan în urma căruia un personaj își va pierde viața. „Idioților!!” – e tot ce mai poate Tudor să zică. 

Nu ratați continuarea poveștii din Clanul diseară, de la 20:30. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te