Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Fodor a căzut în capcană. Ce decizie au luat el și Irina Fodor după o discuție cu Adela Popescu

Răzvan Fodor a căzut în capcană. Ce decizie au luat el și Irina Fodor după o discuție cu Adela Popescu
7

de Roxana Mirea,

Este deja cunoscut faptul că Irina și Răzvan Fodor sunt foarte buni prieteni cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ei bine, de data asta, Adela Popescu „i-a manipulat” pe prietenii ei, iar Răzvan Fodor a reacționat. „Cine spune că anturajul nu te strică, nu are prieteni ca ai mei”, a precizat acesta. Iată ce decizie au luat soții Fodor după o discuție cu Adela Popescu.  

Soții Fodor, decizie importantă după o discuție cu Adela Popescu 

Adela Popescu a anunțat deja că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, pleacă împreună cu copiii lor, în Laponia, în vizită la Moș Crăciun. Ei bine, Adela Popescu a așteptat momentul potrivit pentru a o convinge și pe buna ei prietenă, Irina Fodor, să li se alăture. Zis și făcut! Cum prezentatoarea emisiunii „America Express” este mare fană a tot ce înseamnă Crăciun, nu putea să rămână indiferentă, dorindu-și și ea să meargă în Laponia.  

„Cine spune că anturajul nu te strică, nu are prieteni ca ai mei. Deci se întâlnesc Irina și Adela. Adela Popescu, fratele meu. Ce credeți că i-a povestit ea soției mele? Despre vacanța lor în Laponia: cum se duc acasă la Moș Crăciun, cum de abia așteaptă să le scârțâie zăpada sub ghete, cum s-ar putea să vadă Aurora Boreală și alte lucruri minunate la care Irina făcea ochii atât de mari încât, la sfârșitul discuției, arătau ca două farfurii. 

Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie? Care ar putea, cu nonșalanță, să împodobească bradul în fiecare zi a lui decembrie cu alte decorațiuni? Care e șefa autoproclamată a sărbătorilor de iarnă și a magiei celei mai magice? E, na, că i-a zis! 

Așa că, unde credeți că suntem la începutul lui decembrie? Exact, în Laponia!” a povestit Răzvan Fodor pe Instagram.  

Soții Fodor, decizie importantă după o discuție cu Adela Popescu  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Irina Fodor, încântată că merge în Laponia 

Irina Fodor a povestit și ea cum s-au lăsat convinși de Adela Popescu. Se pare că cel care nu era convins că trebuie să meargă în această vacanță era chiar Răzvan Fodor, însă Adela Popescu l-a făcut să cadă în „capcană”, datorită talentului persuasiv.  

„Prietenia adevărată e atunci când îi trimiți un mesaj subtil prietenei tale, și ea știe ce are de făcut, fără prea multe explicații. Să vă zic cum am procedat. 

A scris @adela_popescu pe Facebook (sau pe Insta, nici eu nu mai știu) că pleacă la Moșu’, în Laponia. I-am lăsat și eu un mesaj timid la postare, că mvaai, ce frumos, ce mi-ar plăcea și mie…înțelegeți voi. 

Ce credeți că a făcut? A pândit momentul, o întâlnire comună, și s-a apucat de făcut psihologie inversă, laterală și cu spatele, cu mare atenție în oglinda retrovizoare, unde nu-l scăpa din priviri pe Fodor. 

Asta în timp ce îmi povestea mie ce frumusețe îi așteaptă pe tărâmuri înzăpezite, cu săniuțe trase de husky, unde renii zburdă liniștiți sub aurora boreală, iar Moș Crăciun stă la povești cu tine. 

Eu mă tot înduioșam și mă tot miram, în timpul ăsta. 

Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor. Pe scurt, mergem și noi în Laponia! 

Una peste alta, adevărul e că îmi doream până la cer și înapoi experiența asta. O aveam de mult în minte, dar nu se legau lucrurile de nici un fel: ba nu era timp, ba era complicat, ba era zborul lung, ba nu eram suficient de informați. (…) Dacă și voi vă faceți planuri, noi mergem acolo de pe data de 3 decembrie. 

Acum trebuie să mă ocup de organizare pe plan intern și research: Cât de frig e totuși acolo? Ce mâncăruri nu trebuie ratate? 

Dacă aveți informații, mi-ar folosi tare și v-aș mulțumi mult!” a povestit și Irina Fodor.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te