Homepage  / Vedete străine

Momente grele pentru cunoscuta actriță Claudia Álvarez după ce a născut prematur

Momente grele pentru cunoscuta actriță Claudia Álvarez după ce a născut prematur
9

de Roxana Mirea,

Claudia Álvarez, actrița din „Vencer el Desamor” / „Să învingi durerea”, trece prin momente grele după ce gemenii ei s-au născut prematur. Aceasta suferă de COVID-19 și se află în izolare acasă, în timp ce bebelușii ei sunt internați în spital. Totuși, Claudia încearcă să privească partea plină a paharului și să rămână optimistă.

Claudia Álvarez a născut prematur

Claudia Álvarez a vorbit despre situația dificilă prin care trecere la doar câteva zile după ce gemenii ei s-au născut prematur, pe 14 ianuarie. Actrița din „Vencer el Desamor” / „Să învingi durerea” a fost testată pozitiv cu COVID-19, iar acum se află în izolare, în timp ce bebelușii ei sunt internați în spital.

„Acum 8 zile au sosit cele două iubiri ale mele care lipseau pentru a-mi completa familia, s-au născut cu multe săptămâni înainte de termen și mulțumesc Domnului că sunt sănătoși!! Cu mâinile lor mici de 1 cm, când îmi strâng degetul mic simt că sunt la fel de puternici ca un urs. Bine ați venit în familia RovzAlvarez… Bine ați venit la cea mai mare dragoste!!!”, a scris Claudia Álvarez pe Instagram, în dreptul unei imagini cu bebelușii.

Imaginați-vă! Mie, care am atât de multă grijă! Când mi-au spus că rezultatul este pozitiv, mi s-a prăbușit întreaga lume! Tot ce am făcut a fost să merg de acasă la spital și de la spital, acasă. Este a treia zi de când stau izolată”, a povestit actrița pe Instagram, miercuri, 26 ianuarie, potrivit People en Espanol.

Claudia Álvarez mai are o fiică, pe Kira, dar cea de-a doua sarcină, cu gemenii Clio și Billy, a fost foarte diferită de prima. Claudia a fost nevoită să se despartă de bebelușii ei după naștere, pentru că nașterea a avut loc cu aproape 10 săptămâni mai devreme, așa că gemenii ei au rămas în spital, la incubator.

Latin News: November 9, 2018Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Claudia Álvarez suferă de COVID-19

Actrița a mai spus că, având în vedere că ea este infectată cu coronavirus, soțul ei merge la spital pentru a se asigura că bebelușii sunt bine.

„Evident că Billy al meu s-a dus la spital să-mi vadă bebelușii, mâine face testul și dacă iese bine, va rămâne cu ei tot timpul”, a mai spus Claudia Álvarez.

În ciuda faptului că este departe de nou-născuți, Claudia a tratat situația în cel mai pozitiv mod posibil.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt protejați. Pe de altă parte, faptul că am luat Covid acum, înainte ca bebelușii mei să ajungă acasă, [este o binecuvântare] pentru că imaginați-vă cum ar fi fost dacă aș fi luat virusul cu ei aici! Este un mod de a privi lucrurile care mie îmi conferă pace”, a mărturisit actrița.   

De asemenea, Claudia Álvarez este fericită că gemenii ei sunt în afara oricărui pericol. „Cu multă credință și cu o dispoziție de spirit bună pentru că bebelușii mei sunt bine”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te