Homepage  / Ultimul număr

Comedie marca Sandler

Comedie marca Sandler

de Redactia Tvmania

„Va declar sot si… sotie?” se inscrie cu succes in linia productiilor usurele de vara, adica ofera umor indoielnic si un subiect deloc original, dar poate atrage multi spectatori in salile de cinema.

Chiar daca, la prima vedere, „Va declar sot si… sotie?” promite multe la capitolul comedie, deoarece ii are in rolurile principale pe Adam Sandler si Kevin James (pe care il stiti, probabil, din serialul „Trasnitii din Queens”) si arunca in joc si o actrita sexy si pe val – Jessica Biel – pelicula de fata a fost apreciata de criticii de specialitate drept plina de glume rasuflate, homofoba si lipsita de clasa. In schimb, publicul american a fost de alta parere, adunand in buzunarul producatorilor peste 34 de milioane de dolari in weekendul de lansare.
Povestea este cea a pompierilor Chuck (Adam Sandler) si Larry (Kevin James), doi prieteni foarte diferiti: daca primul este un afemeiat cu acte in regula, al doilea are un baiat si o fata pe care incearca sa ii creasca singur. Cand o problema tehnica ii da batai de cap cu obtinerea unor bani in numele copiilor lui, Larry il convinge pe prietenul sau sa ii accepte cererea in casatorie. Astfel, cei doi devin un cuplu si fac tot posibilul pentru a pastra aparentele unei relatii pline de iubire.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te