Homepage  / Articole

Corina Bud, asistenta sexy din „S-a furat mireasa”

Corina Bud, asistenta sexy din „S-a furat mireasa”

de Redactia Tvmania

Una dintre cele mai în vogă prezențe ale peisajului muzical românesc, Corina Bud uimește din nou, de această dată în rol de asistentă…ușor isterică, în „S-a furat mireasa”, o comedie care va avea premiera în cinematografe pe 11 mai.

Cu o pereche de ochelari groși pe nas, o coafură impecabilă, ruj roșu aprins și un decolteu care ar scoate pe oricine din anonimat, Corina Bud își face debutul pe marele ecran în comedia  „S-a furat mireasa”.

,,Când mi-a propus Alma să joc în „S-a furat mireasa” m-am gândit inițial că nu e profesia mea și că n-are rost să mă implic în ceva ce nu am știintă și exercițiu. Mai ales că sunt atât de multe producții cu oameni obișnuiți, în timp ce actorii care au studiat nu au roluri. Dar apoi m-am gândit că e o experiență faină și am acceptat. Nu e ca și cum de-acum sunt actriță”, a spus Corina Bud.

Membru de bază al echipajului de salvare de la Urgență, asistenta interpretată de Corina se războiește cu bodyguard-ul de la intrarea din cortul nunții. Ajungând într-un final înăuntru, până să își îndeplinească misiunea, echipajul se și prinde puțin în hora ce are loc în cort, Corina încingând o învârtită cu țiganii clanului Falca.

Cântăreața s-a declarat încântată de experiența, „imi pare rau doar că a durat atât de puțin!”, a spus ea.

Cu Cătălina Grama (Jojo), Adina Galupa, Constantin Diță, Răzvan Vasilescu, Ion Sapdaru și Sergiu Costache în rolurile principale, „S-a furat mireasa” prezintă în aparitii episodice și o serie de artiști aflati la debutul cinematografic: Andreea Ibacka, Corina Bud și Liviu Vârciu.

[imagebrowser id=682]

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te