Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a divorțat: „Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a divorțat: „Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu”

de Redactia Tvmania

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a anunțat vineri, 4 septembrie că a divorțat de femeia alături de care are 2 copii.    Artistul s-a căsătorit cu Eliza femeia care este mai tânără de cât el cu 13 ani, pe 4 iulie 2015, cei doi formând un cuplu încă din anul din 2013.

„Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.
Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.
Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a scris Cornel Ilie pe paginile de socializare.

Din “Poveste” a rămas “O veste”:

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer…

Publicată de Cornel Ilie pe Vineri, 4 septembrie 2020

Alături de Eliza, Cornel Ilie are un băiețel, Cezar, născut în urmă cu un an și o fetiță, Zara, în vârstă de 5 ani.
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te