Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Criss și Vlad au sărbătorit cinci ani de relație: ce cadouri și-au făcut

Criss și Vlad au sărbătorit cinci ani de relație: ce cadouri și-au făcut
8

de Redactia Tvmania

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, protagoniștii iSerialului “Când mama nu-i acasă” (Happy Channel), au aniversat 5 ani de când formează un cuplu.

Criss și Vlad au sărbătorit cinci ani de relație ce cadouri și-au făcut (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cei doi tineri s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit, iar de atunci trăiesc… o iubire ca în filme. La aniversarea lor de 5 ani, Vlad a surprins-o pe Criss cu un buchet de flori impresionant și un tort. Totodată, cei doi și-au făcut un cadou cu o simbolistică specială.

“Anul acesta am sărbătorit cei 5 ani de relație cu un film romantic, “Frumoasa și bestia”, cu un buchet superb de flori și un cadou extrem de emoționant. Ne-am dăruit unul altuia brățări identice ce simbolizează promisiunile de iubire infinită pe care ni le-am făcut. 

Am împlinit 5 ani de momente frumoase, iubire, răbdare și întelegere, așa că am sărbătorit și cu un tort de ciocolată cu fructe, ca sa ne fie cât mai dulce viața împreună :)”, spun Criss și Vlad.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” se difuzează de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, iar duminica de la 19:00 la 20:00, pe Happy Channel.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te