Homepage  / Articole

Cristi Minculescu, în duet cu Puya pe cel mai nou album

Cristi Minculescu, în duet cu Puya pe cel mai nou album

de Redactia Tvmania

Cristi Minculescu şi Nelu Dumitrescu, membrii trupei Iris, împreună cu Puya au fost învitaţii lui George Zafiu, joi, în emisiunea “Europa Express” de la Europa FM.

Prezenţa lor în studio a fost justificată de lansarea unui nou single care va face parte de pe noul album Iris. Acesta va fi disponibil din 22 iunie, ziua în care Iris va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti.

“O să fim prima trupă care va concerta pe Arena Naţională, este o mare provocare pentru noi. Scena o să fie impresionantă, va avea 62 de metri deschidere. În ziua concertului vom lansa noul album.

De pe acesta va face parte noul single, „O lume doar a lor”, dar şi şapte piese mai vechi alese în urma unui sondaj la care au participat peste zece mii de fani Iris. Acestea sunt: „Pe ape”, „Somn bizar”, „Trenul fără naş”, „Strada ta”, „Floare de Iris”, „Noaptea” şi  „Baby”., a declarat Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei Iris.

Colaborarea inedită dintre Iris şi Puya a venit de la sine:

“Totul a început printr-un experiment, am cântat piesa “American Dream” împreună în cadrul unui festival la care am participat. Momentul a ieşit foarte bine, a transmis o energie incredibilă, iar restul a venit de la sine.”, a spus Puya.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te