Homepage  / Televiziune

Cristian Tudor Popescu a fost concediat de Digi24. Care sunt motivele

Cristian Tudor Popescu a fost concediat de Digi24. Care sunt motivele

de Cătălina Matei,

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu (CTP) a fost scos din grila Digi24, dup ce în emisiunea sa de vineri, „Cap Limpede”, a punctat pericolul ca SRI să ajungă ca Securitatea şi în care a criticat o gafă făcută de Cosmin Prelipceanu. Ce va face în continuare?

„Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conţinutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook, într-o postare cu titlul „Diagnosticul – mai dăunător decât boală”.

În aceeași postare, cunoscutul jurnalist a precizat că decizia a fost unilaterală și a aparținut postului de televiziune Digi 24.

Care sunt motivele pentru care Digi24 a luat această decizie?

În emisiunea de vineri, Cristian Tudor Popescu a vorbit, printre altele,  despre modificările la legile Siguranţei Naţionale şi pericolul ca SRI să aibă puteri sporite şi să ajungă ca Securitatea din perioada comunistă. În același timp, potrivit paginademedia.ro, CTP a cristicat şi gafa lui Cosmin Prelipceanu, cu un tânăr prezentat ca viitor soldat rus.

„Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24.  Am mai rămas din respect faţă de telespectatorii emisiunii Cap Limpede şi de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de ştiri la care să iau în considerare a mă transfera. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook şi, audio, joia dimineaţa, la Europa FM. Deşi concediat, nu plec în concediu”,  a mai precizat CTP în postarea sa de pe Facebook.

Digi 24 tocmai și-a concediat și o mare parte din public. Cap limpede era motivul pentru care mă uitam la acel post. Sunt convins că nu sunteți în postura de a avea nevoie de expunere tv, așa că vă voi urmări pe Facebook, Youtube sau oriunde veți considera. Succes!”, a comentat Marian Godină la postarea lui Cristian Tudor Popescu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton