Homepage  / Ultimul număr

Cu Mosu’ in familie

Cu Mosu' in familie

de Redactia Tvmania

Cum e sa fii ruda cu cel mai bun si darnic om de pe Pamant? Poti sa faci fata situatiei? Doua intrebari care-si gasesc raspuns in „Fratele lui Mos Craciun”.

Chiar daca pelicula „Fratele lui Mos Craciun” debuteaza in cinematografe dupa ce Mosul a venit deja (pe 28 decembrie), merita sa mergeti la cinema sa vedeti o poveste frumoasa interpretata de o echipa de actori celebri. Sigur, in fiecare iarna, in preajma Sarbatorilor se mai lanseaza cate o poveste de Craciun, cu reni, spiridusi, multe jucarii si mai ales revelatii, dar aceasta inflatie de pelicule cu bonomul batranel nu e neaparat un lucru rau pentru ca exact asta isi doresc oamenii sa vada in aceasta perioada: filme care sa arate ca miracolele sunt posibile.
Ce aduce nou „Fratele lui Mos Craciun”? Tocmai perspectiva din care sunt aratate lucrurile. Mosul este un personaj stresat, depasit de problemele de munca (copiii sunt din ce in ce mai lacomi si vor cat mai multe jucarii), frustrat de faptul ca a albit si are probleme cu greutatea, care incearca sa-si multumeasca si sotia, dar si o mama care are mereu ceva de comentat. La fabrica de jucarii de la Polul Nord, situatia se complica atunci cand apare in peisaj un expert care monitorizeaza eficienta angajatilor si e decis sa-l lase pe Mos Craciun fara serviciu. Dar cea mai mare problema vine de acasa: fratele Mosului, Fred, este inca din copilarie traumatizat ca are un asemenea personaj in familie. Dupa ce incearca sa faca, furand, rost de bani pentru a-si deschide o afacere, Fred este scos pe cautiune de fratele sau si este convins de acesta sa munceasca la fabrica de la Polul Nord.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te