Homepage  / Ultimul număr

Cu turcii la proba

Cu turcii la proba

de Redactia Tvmania

Turcii dau din nou navala in tara. De data aceasta, nu pentru a ne jefui averea, ci pentru a ne lua gloria fotbalistica. Miercuri, pe stadionul „National”, Romania disputa cu otomanii ultimul amical dinaintea reluarii campaniei pentru EURO 2008.

Pentru fotbalul romanesc, ultimele luni au fost importante. Plamadita pe umerii din ce in ce mai vanjosi ai campionatului intern, nationala creste in anvergura si pretentii, devenind, dintr-un outsider macinat de frustrari, o favorita matura si increzatoare. Pe urzeala deasa a talentului impletit cu experienta din Liga I stralucesc, frumos brodate, nestematele din strainatate.
Nu numai in tara s-au miscat inainte lucrurile. Pentru varfurile generatiei, evenimentele au luat o turnura ascendenta. Chivu a dat scapatata AS Roma pe campioana Inter Milano, in timp ce sclipitorul Marica a lasat praful bazinului minier Donetk pentru rigoarea germana de la Stuttgart. Pasi mari inainte in cariera celor doi, deoarece noile lor echipe sunt chiar campioanele unora dintre cele mai puternice campionate ale lumii.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te