Homepage  / Ultimul număr

Cu Vitali(tat)e inainte

Cu Vitali(tat)e inainte

de Redactia Tvmania

Dupa ce a realizat cateva roluri in diverse productii care speculau indeosebi latura emotionala a unor personaje, actorul Vitalie Ursu a iesit in lume dupa ce s-a afirmat intr-o docudrama despre faimosul cosmonaut rus Yuri Gagarin.
La ora la care, daca veti fi atat de amabili incat sa faceti aceasta, cititi aceste randuri, actorul de origine basarabeana Vitali Ursu se afla in Rusia, acolo unde are loc premiera ruseasca a documentarului «Space Race», despre viata cosmonautului Yuri Gagarin. Anul trecut, Vitalie l-a jucat in «Space Race» pe Gagarin, un adevarat erou national pentru poporul rus, iar prestatia lui a fost suficient de convingatoare incat sa fie invitat acum la premiera oficiala din Rusia si sa apara pe coperta revistei engleze „Radio Times”.
Ce sa-l fi ajutat pe Vitali in acest pas, dincolo de vointa redutabila si dramul de noroc aferent? Pare ca asemanarea cu fostul cosmonaut Yuri Gagarin a fost un motiv in plus pentru a intra in pielea acestuia in serialul «Space Race», o co-productie BBC si National Geographic, pentru care Vitali a dat mai multe probe. Unul dintre rezultatele acestui succes a fost ca englezii de la «Radio Times» l-au plasat pe actor pe coperta lor, prezentandu-l lumii mult mai eficient decat ar fi putut sa o faca zece productii autohtone.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te