Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Ilincăi Vandici după ce a văzut fotografiile în care fostul soț apare alături de noua iubită: „Ce să simt?!”

Reacția Ilincăi Vandici după ce a văzut fotografiile în care fostul soț apare alături de noua iubită: „Ce să simt?!”
8

de Cristina Țapu,

Ilinca Vandici a oferit primele comentarii după ce, în urmă cu câteva zile, fostul ei soț, Andrei Neacșu, a fost fotografiat în București în compania unei femei, despre care mass-media a speculat că ar fi noua lui iubită. Cum a reacționat Ilinca Vandici atunci când a văzut imaginile.

Ilinca Vandici a văzut pozele în care fostul soț apare alături de actuala iubită

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost căsătoriți timp de șase ani. Împreună au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian, în 2017. În cursul anului trecut, au circulat zvonuri cu privire la posibila lor despărțire, sugerând că cei doi nu mai formau un cuplu. Ilinca a confirmat divorțul oficial, iar cei doi au pornit pe drumuri separate, copilul aflându-se în grija prezentatoarei.

Se pare că Andrei Neacșu și-a refăcut viața după despărțirea de Ilinca Vandici și iubește din nou.
Zilele trecute, fotografii de la publicația Cancan l-au surprins pe Andrei Neacșu în compania unei femei despre care s-a speculat că ar fi noua lui iubită. Cei doi au făcut o oprire la o benzinărie din București, apoi au decis să-și facă cumpărăturile într-un supermarket.

ilinca-vandici-si-fostul-sot-au-o-relatie-civilizata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Așa cum era de așteptat, imaginile au fost văzute și de către fosta soție a lui Andrei Neacșu, prezentatoarea Ilinca Vandici.

„Apropo de subiecte interesante. Știi cum e. Ni se dă, că presa e mare. Persoanele publice, de asemenea, oamenii afiliați persoanelor publice, de asemenea. Stând și informându-ne pentru emisiune zilele acestea a apărut un subiect cu fostul meu soț, alături de actuala lui iubită sau cel puțin așa susțin colegii noștri de presă.

Am văzut, îți dai seama. Ce să simt? Cumva mi-am spus-o și o să o repet. Lucrurile între noi sunt clare. Vom rămâne în continuare părinți pentru copilul nostru, pentru că așa e normal. În rest, fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește”, a declarat Ilinca Vandici, conform Click!

Zian a rămas în grija mamei sale, prezentatoarea Ilinca Vandici

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat anul trecut. Cei doi au împreună un copil, pe nume Zian, care locuiește alături de prezentatoare. Într-un interviu recent acordat pentru Ego.ro, Ilinca Vandici a vorbit despre micuțul care îi aduce zâmbetul pe buze și a dezvăluit că muncește din greu pentru a-i insufla un set puternic de valori.

Pentru că mi se pare important inclusiv să-și dezvolte extrem de bine aprecierea și respectul pentru partea feminină și să își împământeze foarte puternic atribuțiile lui ca și viitor bărbat în lumea asta. Bineînțeles că facem lucrurile astea începând cu mine. Sunt foarte fericită. Lucrăm la asta”. a declarat Ilinca Vandici, conform Ego.ro.

Ilinca Vandici este o mamă înțelegătoare și foarte implicată în viața fiului său. Așa se face că micuțul Zian i s-a confesat mamei sale și i-a spus care este cea mai frumoasă colegă de la grădiniță!

Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton