Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată gospodăria lui Florin Călinescu din Buftea. Are o curte imensă, cu zeci de animale și livadă proprie

Cum arată gospodăria lui Florin Călinescu din Buftea. Are o curte imensă, cu zeci de animale și livadă proprie
5

de Redactia Tvmania

Florin Călinescu s-a retras de o vreme din televiziune. El a lăsat în urmă viața agitată din Capitală și s-a mutat lângă București, unde are o gospodărie spațioasă și o grădină superbă. Iată cum arată gospodăria omului de televiziune!

Cum arată gospodăria lui Florin Călinescu din Buftea

Florin Călinescu deține o proprietate extinsă, cu numeroase animale, o grădină plină de fructe și legume, o livadă și silozuri pentru depozitarea cerealelor.

„Ocupat cu viața la țară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieți și trei fete, 42 de bibilici, 9 gâște, doi câini lupi și doi Schnauzeri pitici. Am avut și capre cu iezi”, povestea Florin Călinescu, conform Libertatea.

calinescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Într-un vlog pentru Domeniul Anghel, acum opt luni, Florin Călinescu împărtășea despre bucuriile vieții la țară și avantajele de a locui la Buftea, aproape de București, facilitând accesul rapid în Capitală.

În acel vlog, el a prezentat pentru prima dată cotețele găinilor și se declara mulțumit de liniștea pe care i-o aduce viața departe de agitația urbană.

Florin Călinescu deține numeroase proprietăți în zone rurale

Florin Călinescu deține mai multe proprietăți în România, însă susține că nu s-a retras definitiv în zona rurală, ci doar profită de liniștea pe care aceasta o are de oferit.

„Nu m-am mutat definitiv la țară. Am o tactică, mi-am făcut niște locuri în care când mă plictisesc de condus mașina să mă opresc să stau câte o săptămână, am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez. Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot”, povestea Florin Călinescu, potrivit sursei menționate anterior.

Florin Călinescu ia în calcul să revină pe scena politică

Prin intermediul unei postări pe platforma Facebook, Florin Călinescu a anunțat intenția sa de a reveni în viața politică, fără a dezvălui încă partidul politic cu care urmează să colaboreze. În 2019, actorul a deținut funcția de președinte al Partidului Verde, fondat în anul 2005.

„Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU-NOUȚ!”, a fost mesajul postat de Florin Călinescu sâmbătă, 17 februarie.

Sursă foto: Captură video Youtube – Libertatea

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton