Homepage  / Știri / Program TV

Cum arată noua grilă Acasă. Care sunt schimbările majore făcute de Pro TV

Cum arată noua grilă Acasă. Care sunt schimbările majore făcute de Pro TV

de Roxana Mirea,

Posturile Pro 2 și Pro Gold vor reveni la denumirile de Acasă și Acasă Gold, iar postul Pro X va deveni Pro Arena. În sedința de ieri, Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat schimbările de denumire şi noile sigle pentru aceste posturi. În plus, Acasă le va aduce telespectatorilor emisiuni originale, produse special create pentru acest post. Iată care este noua grilă a postului Acasă.

De ce Pro TV a decis să revină la Acasă

Pe lângă schimbarea denumirilor și a siglelor posturilor, CNA a aprobat şi o uşoară modificare a siglei Pro Cinema. Ei bine, este evident că Pro TV a luat decizia de a face o serie de schimbări importante, iar motivul este unul cât se poate de clar. Prezent în faţa membrilor CNA, reprezentantul Pro TV, Florin Turcilă, a spus că motivul schimbărilor este acela de a avea „nişte canale cu o identitate separată de canalul principal”, potrivit paginademedia.ro.

În plus, el a mai spus că va creşte şi producţia locală pentru posturile de televiziune şi vor dispărea reluările de la Pro TV. Acesta a anunţat două noi emisiuni culinare pentru Acasă: „Mâncare pe care” şi „Masterchef: Restul e plăcere”.

„Schimbările de denumire ale canalelor sunt dictate, de fapt, de schimbările de conţiunt pe care avem de gând să le facem în cananelel noastre tematice.

În sensul că mărim numărul de producţii specifice locale pentru fiecare dintre aceste canale. Reducem numărul de conţinut care în perioada anterioară trecea de la Pro TV la celalalte canale, acele reluări. Practic fiecare dintre aceste canale va deveni mult mai diferit faţă de celalte, încercând să ne atingem ţinta de a avea nişte canale cu o identitate separată de canalul principal.

De aici şi dorinţa şi necesitatea de a trece la nişte sigle şi denumiri de brand non-Pro, cu excepţia unora cum este Pro Cinema care este deja consacrat, mă refer aici la cele două canala Acasă. În aceste canale se va investi în conţinut specific, ceea ce credem noi că, în urma experienţei din perioada anterioară, va fi în asentimentul telespectatorilor noştri.

Privitor la Pro Cinema, este o schimbare minoră de siglă, aproape insesizabilă, dar este modificat fontul şi menţiunea. Singurul element care arată apartenenţa posturilor la acelaşi grup este în partea grafică acel punct pe care l-am păstrat în siglele actuale”, a explicat Florin Turcilă.

Cum arată noua grilă Acasă și Acasă Gold

În ședința CNA, Pro TV a prezentat într-un PowerPoint toate datele despre noile grile. Așadar, iată care arată noua grilă Acasă și Acasă Gold, potrivit liderdeaudiență.ro.

Acasă va aduce telespectatorilor cele mai noi și interesante producții locale, dar și producții străine, cum ar fi seriale din Turcia, America Latină și India și filme romantice. Programul arată în felul următor:

  • Luni-vineri: ora 20 – Producție locală: „Mâncare pe care”
  • Luni-vineri: ora 21 – Serial turcesc: „Dragoste fără cuvinte”
  • Luni-vineri: ora 22 – Serial turcesc: „Kefaret”
  • Sâmbătă: ora 20 – Producție locală: „Masterchef: Restul e plăcere”
  • Sâmbătă-duminică: ora 21 – Film romance.

ACASĂ GOLD va oferi telespectatorilor săi telenovele și seriale turcești clasice și seriale românești îndrăgite de către iubitorii de telenovele. Specific pentru ACASĂ GOLD rămâne programarea strip, de luni până duminică. Noua grilă arată în felul următor:

  • Luni-duminică: ora 19 – Serial turcesc: „Dragoste și pedeapsă”
  • Luni-duminică: ora 20 – Telenovelă: „Nu-i nimeni ca mine”
  • Luni-duminică: ora 21 – Telenovelă: „Inimă sălbatică”
  • Luni-duminică: ora 22 – Serial românesc: „Moștenirea”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te