Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a vindecat Cristina Șișcanu de depresie. „Succesul vine și cu astfel de stări”

Cum s-a vindecat Cristina Șișcanu de depresie. „Succesul vine și cu astfel de stări”
8

de Roxana Mirea,

Cristina Șișcanu, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că s-a confruntat cu depresia, precizând că „succesul vine cu astfel de stări”. În urmă cu ceva ani, vedeta avea proiecte în televiziune, dar după ce a devenit mamă, s-a dedicat mai mult educării fetiței sale. În plus, ea are grijă și de Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu. Iată cum s-a vindecat de depresie Cristina Șișcanu.

Cum s-a vindecat Cristina Șișcanu de depresie

Cristina Șișcanu, în vârstă de 38 de ani, și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe Petra. În plus, vedeta a devenit mamă și pentru cei doi copii pe care prezentatorul TV îi are din căsnicia anterioară. Este cunoscut faptul că Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, are grave probleme de sănătate, iar Cristina îl crește de la vârsta de 6 ani și îl iubește ca pe propiul ei fiu.

Cristina Șișcanu a trecut și ea prin momente dificile și le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale că s-a confruntat cu depresia. Ea s-a vindecat cu ajutorul terapiei la psiholog și rugăciunii.

„De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședinte deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele.

Am făcut multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat, asta e foarte important. Succesul vine și cu astfel de stări…”, mărturisea Cristina Șișcanu pe rețelele sociale, potrivit libertatea.ro.

Cristina Șișcanu revine la TV cu o nouă emisiune. Pe ce post va apărea soția lui Mădălin IonescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum s-au cunoscut Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Când l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu, el era prezentator la „Acces direct”, iar ea era reporter. Inițial l-a admirat profesional, iar apoi s-a îndrăgostit de el. Cristina Șișcanu a dezvăluit acum că i-a fost teamă la început să aibă o relație cu prezentatorul.

„Pe Mădălin l-am cunoscut la «Acces direct». Eu eram reporter special și PR-ul emisiunii. M-a fascinat din prima clipă, dar nu am îndrăznit să mă gândesc altfel la el, decât ca la un admirabil profesionist. Avea o uluitoare capacitate de muncă și o creativitate ieșită din comun.

Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc. Rămăsese singur cu fata lui, Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece. Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost «To the moon and back», a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te