Homepage  / Recomandări

De 1 Iunie, Copiii spun… la Câştigă România.

De 1 Iunie, Copiii spun… la Câştigă România.

de Redactia Tvmania

David, Horaţiu şi Marius sunt trei puşti care dau răspunsuri cu logică întrebărilor încuietoare ale lui Virgil Ianţu. Tot ei îl pun în încurcătură pe simpaticul prezentator cu propriile provocări, într-o ediţie specială „Câştigă România!”, difuzată pe 1 Iunie, de la ora 21.00, la TVR 1.

„Sunt foarte mulţi elefanţi în Harghita! E o rezervaţie de elefanţi care aleargă în pădurile de foioase de acolo”, afirmă Virgil Ianţu într-o discuţie aprinsă cu unul dintre cei trei concurenţi ai ediţiei speciale de 1 Iunie „Câştigă România!”, de la TVR 1.

Virgil Ianțu ne aşteaptă şi joi seară, de la ora 21.00, să aflăm lucruri interesante despre ţara noastră, să ne măsurăm cunoştinţele – de data aceasta, alături de Marius, David şi Horaţiu, trei băieţi cu mintea brici, plini de imaginaţie şi spontaneitate. 

Cei trei concurenţi se vor sfătui şi se vor ajuta reciproc în găsirea celor mai bune răspunsuri la întrebările puse de gazda emisiunii. Şi, chiar dacă nu nimeresc întotdeauna soluţia corectă, îşi susţin cu cele mai logice argumente propriile idei.

Fildeşul unui elefant african este un corn, un dinte, un os al craniului sau osul nazal? Numele din buletinul lui Smiley este Zâmbescu, Gino Pistol, Maria sau… a pierdut buletinul? Castelul Peleş a fost botezat după un curcan salvat, un pârâu, porecla regelui Carol sau un fotbalist? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le vom vedea afişate pe ecranul din spatele concurenţilor şi care generează discuţii spumoase, contradictorii. 

La rândul său, Virgil Ianţu este şi el provocat să se pună în pielea concurenţilor, micii invitaţi punându-i întrebări, în egală măsură. O iniţiativă bună, în urma căreia aflăm că… nici Virgil Ianţu nu le ştie chiar pe toate.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te