Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce nu a plecat Magda Pălimariu în luna de miere. Ce mare schimbare își mai dorește în 2022

De ce nu a plecat Magda Pălimariu în luna de miere. Ce mare schimbare își mai dorește în 2022
9

de Andra Stana,

Magda Pălimariu a hotărât de curând să se mute pentru o perioadă în Norvegia, țara în care locuiește soțul său. În vara lui 2021, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV a devenit soția lui Ionuț Eriksen, un important om de afaceri și președintele Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo.

Magda Pălimariu a vorbit, de curând, despre pasul pe care toată lumea îl așteaptă să-l facă în continuare – un copil. Totodată, într-un interviu pentru unica.ro, prezentatoarea TV a explicat de ce nu a plecat încă în luna de miere.

„Am tot amânat momentul, am respectat restricțiile impuse de pandemie, iar acum trăim, din nou, vremuri grele. Așa că important este să petrecem timp împreună, indiferent unde suntem. În acest moment ne bucurăm de Norvegia.”, a declarat Magda Pălimariu.

Norvegia, a doua casă pentru Magda Pălimariu

Referitor la naveta pe care o face în mod constant între România și Norvegia, vedeta Pro TV a spus că țara în care locuiește soțul ei este „ca o a doua casă” pentru ea.

„Facem naveta între România și Norvegia. Avem prieteni și aici, și acolo, job-urile noastre, familiile – ceea ce ne face să ne simțim bine, indiferent în care dintre cele două țări ne aflăm.”, a explicat Magda.

Ea a explicat că îi place „ce oferă Norvegia, ca țară, are locuri minunate”. „Ca și România, de altfel. Oamenii sunt calzi și primitori, iar noi avem prieteni aici, așa că am fost norocoasă din punctul acesta de vedere și m-am acomodat imediat.”, a continuat Magda Pălimariu, pentru sursa citată.

Magda Pălimariu, pregătită să devină mamă

În ceea ce privește apariția unui copil în familia Pălimariu – Eriksen, Magda a mărturisit că își dorește mult să devină mamă.

„Da. Cu siguranță ne dorim, iar Dumnezeu le aranjează pe toate întodeauna.”, a declarat vedeta TV, care a fost înlocuită de curând de Pro TV.

Magda-Palimariu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa foto: Instagram


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te