Homepage  / Ultimul număr

De la telenovele, la portativ

De la telenovele, la portativ

de Redactia Tvmania

Dupa cinci zile petrecute in Bulgaria, Oana Zavoranu a luat taurul de coarne: se pregateste sa-si lanseze primul ei album si se lupta cu parintii ei, pentru o avere de cateva milioane de dolari.
Oana Zavoranu s-a apucat de muzica. Nu de Conservator. Ci de piesele pentru un album pe care vrea sa il lanseze in toamna. Fara exces de inflorituri latino, fara duete cu Pepe, totul recunoscut fara nici o urma de modestie. Chiar cu cateva ore inainte de a pleca la munte, ne-a povestit despre vacanta pe care si-a petrecut-o in Bulgaria, dar si despre procesul pe care il are cu mama ei.
„TV mania”: Spune-mi, te rog, pe unde ti-ai petrecut vacanta?
Oana Zavoranu: Am fost cateva zile prin Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Nu-mi place in Mamaia, deoarece consider ca sunt bani aruncati, conditii proaste si multa mizerie.
De ce ti-a placut atat de mult in Bulgaria? Ai mai fost pe acolo?
E prima data cand am ajuns acolo. Nu pot ca mi-a placut atat de mult. Dar comparativ cu conditiile din Romania, de la Marea Neagra, este net superior ceea ce ofera litoralul bulgaresc. La modul ca in momentul cand scrie pe un hotel ca este de patru sau cinci stele, se vede clar ca are acele stele. Se vede ca este mana nemtilor acolo, pentru ca bulgarii nu aveau cum sa faca singuri asa ceva. Preturile chiar sunt conforme cu realitatea. Nu sunt aberante ca aici.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te