Homepage  / Ultimul număr

Debutul lui Aylin

Debutul lui Aylin

de Redactia Tvmania

Din distributia serialului „Cu un pas inainte”, de la Pro TV, face parte si o fosta componenta a formatiei Pops, Aylin. Este studenta la actorie si viseaza sa joace cat mai mult teatru.

Pentru o studenta in anul al treilea la actorie, includerea in distributia unei productii de anvergura si de talia serialului „Cu un pas inainte” este o sansa rara si valoroasa, ce trebuie exploatata la maximum. Iar atunci cand joci alaturi de actori apreciati precum Oana Pellea, Monica Davidescu, Razvan Vasilescu, Virgil Ogasanu sau Cristi Iacob, te simti fara indoiala privilegiat si invidiat de colegii de facultate. „Multi ar da aproape orice sa fie in locul meu. Doar sa fi in preajma unor actori asa mari e o binecuvantare”, spune mandra Aylin. Trebuie subliniat faptul ca „Un paso adelante” – varianta originala a serialului – a facut furori in Spania, unde a fost creat, si ulterior a fost importat cu succes in Ungaria, Germania si Franta, generand adevarate fenomene mediatice. Sub atenta supraveghere a regizorului Jesus del Cerro a fost conceputa si adaptata varianta romaneasca, ce ii are in prim plan pe studentii si profesorii de la elitista „Academie de Arte Carmen Caragiu” si intamplarile ce le marcheaza drumul catre succes si implicit construirea unei cariere.
Chiar daca in acest moment toata lumea o asociaza cu formatia Pops, destramata de ceva vreme, Aylin are toate atuurile ca sa se distanteze intr-un timp record de etichetele aferente acelei perioade din viata ei. De ce spun asta? Pentru ca Aylin are acea determinare tipica luptatorilor, este decisa sa trateze cu seriozitate actoria si are gusturi surprinzatoare pentru o fata de varsta ei. Asculta cu placere jazz cantat de Diana Krall, piesele unor artiste precum Katie Melua sau Lauryn Hill si ii apreciaza in egala masura pe cei de la Lhasa. Personajul interpretat de Aylin – Elena Craciun – este „o fata simpla din Otopeni care intra la scoala de arte repetand singura acasa. Este foarte ambitioasa, muncitoare, corecta. Mi-a fost destul de greu, pentru ca in majoritatea situatiilor Ela plange, la propriu si figurat, dupa ceva sau cineva.”
Am vrut sa stiu cum a ajuns Aylin sa studieze actoria, iar „ingerul sfatuitor” s-a dovedit a fi iubitul ei. „A considerat ca este un domeniu potrivit pentru mine. Sunt foarte fericita ca l-am ascultat, nu cred ca exista alta meserie pentru mine”. Aylin nu vrea sa renunte sa cante si accentueaza cu fermitate: „muzica este importanta pentru mine si cand voi avea ceva important de spus prin muzica, o voi face. Cred ca un artist complet trebuie sa cunoasca si sa atinga cat mai multe domenii de manifestare artistica.”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te