Homepage  / Ultimul număr

Detectiv cu sex-appeal

Detectiv cu sex-appeal

de Redactia Tvmania

Serialul politist "Aproape de adevar" debuteaza in noaptea de luni spre marti pe Pro TV. Principala atractie este Kyra Sedgwick, in rolul detectivului atipic Brenda Johnson.

A fost o vreme in care ne uitam la serialele politiste in primul rand datorita scenariilor si emotiei descifrarii misterelor. Indiferent daca aflam numele criminalului de-abia la sfarsit, ca in „Verdict: crima”, sau dimpotriva, urmaream incantati jocul de-a soarecele si pisica dintre detectiv si faptas, ca in „Columbo”, ceea ce ne tinea lipiti de ecranele televizoarelor era ingeniozitatea povestii si placerea intelectuala de a ne testa abilitatile criminalistice. Personalitatea justitiarului juca si ea un rol important, ce-i drept, insa imaginati-va un episod despre problemele personale ale lui Columbo. V-ati fi uitat la asa ceva?
Ei bine, noul serial politist de la Pro TV, „Aproape de adevar” („The Closer”) apartine unei alte generatii de productii cu crime si politisti. Dupa cum veti observa inca din primele episoade, intriga politista in sine nu este iesita din comun, ba chiar ar putea fi considerata previzibila. Cu toate acestea, farmecul Kyrei Sedgwick, replicile ei cu talc si dialogurile alunecoase pe care le poarta cu suspectii va vor atrage din prima clipa. Iata numai doua exemple de maxime venite din partea detectivului Brenda Johnson, personajul interpretat de Kyra: „Pe cat de greu e sa descoperi un secret, pe atat de greu e sa-l pastrezi” sau „Imi place sa am raspunsurile inainte sa pun intrebarile”.

Brigada Omoruri Speciale
Actiunea serialului se petrece la Los Angeles, acolo unde departamentul local de politie pare sa nu mai faca fata crimelor tot mai sofisticate si presei tot mai exigente. Directorul adjunct Will Pope (J.K. Simmons, pe care l-ati mai vazut si in filmele cu Spiderman) hotaraste sa o aduca in echipa pe Brenda Johnson, o politista din Atlanta cu care impartaseste un trecut amoros cu nabadai, care va conduce un departament nou-creat, dedicat Omorurilor Prioritare. Adica acelor crime care fac obiectul stirilor. Brenda nu se bucura de o primire prea calduroasa din partea colegilor, insa reuseste sa le castige treptat increderea si respectul,

Luni, 00.15, Pro TV, „Aproape de adevar”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te