Homepage  / Vedete româneşti

Diana Bulimar, despre cele mai grele momente la America Express. De ce a vrut să renunțe

Diana Bulimar, despre cele mai grele momente la America Express. De ce a vrut să renunțe
7

de Roxana Mirea,

Diana Bulimar face echipă cu Larisa Iordache în cadrul emisiunii „America Express”, care va fi difuzată în toamnă la Antena 1. Acum, Diana Bulimar a povestit despre cele mai grele momente pe care ea și Larisa le-au trăit pe Drumului Aurului.

Diana Bulimar, despre cele mai grele momente la America Express

Diana Bulimar și Larisa Iordache au participat împreună la „America Express”. Gimnasta a spus că nu se aștepta să fie chiar atât de greu.

Nu mă așteptam. Cred că este prima dată când pot să spun cu mâna pe inimă că nu am crezut că o să fie atât de greu. Mă așteptam, fiind în echipă, să nu îmi fie atât de greu cu Larisa, însă a fost greu. M-am panicat. Nu neapărat că era greu de obținut mâncare, căci oricum nu am apucat să mâncăm nimic pe acolo, decât prostii, dar filmările în sine, câte 16 ore pe zi, să stai până noaptea târziu să te rogi de oameni, să îi rogi să stai la ei în casă, este ceva ireal. Mai ales că nouă ne este și foarte rușine să ne rugăm de oameni și a fost greu”, a povestit Diana Bulimar pentru EGO.ro.

Diana Bulimar a spus și ce strategie au avut ea și Larisa Iordache la „America Express”.

Știam din start că atunci când va veni vorba de mâncare, eu voi fi cea care voi mânca pentru că nu prea mi-e greață la anumite lucruri, în schimb, când vine vorba de rapiditate și de a fugi foarte repede, Larisa este. Nu vreți să știți că la un moment dat am fost târâtă pe jos cu tot cu tot cu rucsacul ăla de 5 kilograme. Sunt niște amintiri foarte interesante. Încă vii”, a mai povestit Diana Bulimar.

Diana-Bulimar-despre-cele-mai-grele-momente-la-America-Express-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Eu spuneam că vreau să plec, că nu mai pot”

Pe de altă parte, Diana Bulimar a avut momente în care a vrut să renunțe și să plece acasă. Motivul îl reprezintă faptul că nu reușeau să-i convingă pe localnici să le ducă mai repede în locația unde se țineau probele.

„Cred că ritmul alert nu ne-a deranjat cu absolut nimic, adică am fost obișnuite cu genul acesta de activitate, în schimb, faptul că trebuia să mergem la oameni și să vorbim cu ei, asta ne-a „omorât”. Faptul că trebuia să vorbesc cu fiecare și să îi spun povestea, că sunt într-o competiție, că am nevoie de ajutor, și cu toate astea nu voiau după 10 minute de convingere, mă făcea să renunț. Eu spuneam că vreau să plec, că nu mai pot. Ne-a și bufnit plânsul. A fost o întreagă aventură”, a mai povestit gimnasta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te