Homepage  / Știri

Diana Dumitrescu revine la Acasă în „Regina”

Diana Dumitrescu revine la Acasă în „Regina”

de Redactia Tvmania

“Regina”, o producţie cu buget record pe piaţa tv din România, revine la Acasă începând de astăzi de la ora 21.30. Telenovela va fi difuzată de luni până joi şi  va continua povestea succesului “Inimă de ţigan” cu o altă poveste plină de intrigi.

Diana Dumitrescu şi Bogdan Albulescu sunt protagoniştii unei poveşti de iubire, într-o telenovelă care se bucură de aceeaşi distribuţie de zile mari: Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florina Cercel, Florin Zamfirescu, Nicoleta Luciu, Denis Ştefan, Vladimir Găitan, Ioana Ginghină, cărora li s-au alăturat Dan Condurache, Stela Popescu, Alexandru Papadopol, Adriana Nicolae şi Augustin Viziru.

Filmările pentru această producţie au început în torida Sahara. Astfel, a fost atinsă o performanţă în domeniul producţiei de televiziune: a fost prima echipă românească care a filmat în deşertul Sahara, şi nu oriunde, ci lângă decorurile filmelor „Războiul stelelor” şi „Pacientul englez”.

Publicul va intra în atmosferă pe melodia de pe coloana sonoră a telenovelei, care se numeşte ”Regina” şi este interpretată de Loredana, o combinaţie între o piesă spaniolă compusă de Alvaro Carillo cu una ţigănească.

Astfel, pe ritmurile Loredanei, cei din şatră, familia lui State şi românii în frunte cu Gigi Dumbravă vor continua o luptă dură într-o lume unde onoarea şi fericirea se plătesc cu sânge.

[imagebrowser id=1296]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te