Homepage  / Ultimul număr

Dictatura pinguinilor

Dictatura pinguinilor

de Redactia Tvmania

Dupa „Calea imparatului”, „Happy Feet – Mumble, cel mai tare dansator” si scenele celebre din „Madagascar”, avem parte de inca un film cu pinguini: „Cu totii la surf!”.

Un studiu cu privire la prezenta animalelor in cultura populara, realizat in urma cu cateva luni, a aratat ca pinguinul este cea mai mediatizata vietate a planetei, un fel de omolog al lui Paris Hilton in lumea necuvantatoare. Iar daca ne uitam la abundenta de filme cu pinguini din ultima vreme, nu putem decat sa fim de acord cu aceasta concluzie. Dominatia acestor pasari carismatice in industria de divertisment a inceput o data cu documentarul lui Luc Jacquet, „Calea imparatului”, iar de atunci, producatorii de la Hollywood ne-au oferit tot felul de versiuni ale lor, care mai de care mai originale si mai amuzante: pinguini care canta, pinguini smecheri sau pinguini care danseaza step.
„Cu totii la surf!”, cel mai recent film de animatie care exploateaza trendul pinguinilor, se foloseste de un alt concept revolutionar: pinguinii care fac surfing. Pe scurt, este vorba despre surferul amator Cody (voce – Shia LaBoeuf), care parcurge drumul catre glorie cu ajutorul mentorului sau, Big Z (poreclit si Geek), si al unei frumoase salvamarite, pe nume Lani. Lipsesc mesajele ecologiste din „Happy Feet”, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. In schimb, gaselnita celor doi regizori, Chris Buck si Ash Brannon, este prezentarea povestii lui Cody ca si cum am urmari un documentar.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te