Homepage  / Știri

Digi24 trece de azi la grila de vară

Digi24 trece de azi la grila de vară

de Redactia Tvmania

Debutul verii aduce modificări importante de grilă, din 3 iunie, la Digi24. Anca Dumitrescu și Marius Pancu rămân amfitrionii Digimatinalului, de la 07 la 10.00. De la ora 10.00, la pupitrul România 24 vine Sanda Nicola (foto), care va prezenta Jurnalele de știri de la 10.00, 11.00 si 12.00.

Vineri, Ioana Țigănilă va fi prezentatoarea România24 în locul Sandei Nicola.

De la ora 12.00 până la ora 14.00, de luni până vineri, Timea Bereczki  le va aduce telespectatorilor toate informațiile zilei la Digi24.

De la ora 14.00, din 3 iunie, Adriana Nedelea debutează la Digi24 cu o emisiune realizată într-un format grafic de excepție. În studioul Digi24, în fiecare zi, de luni până vineri, până la ora 16.00, Adriana Nedelea, alături de corespondenții din întreaga țară, îi va ține la curent pe telespectatori cu actualitatea din România.

“Eu cred ca niciun jurnalist nu își poate face meseria fără a se gândi la telespectator. La Digi24 acordăm importanță legăturii directe cu telespectatorul. Voi intra în direct cu telespectatorii pentru ca opinia lor contează la Digi24. Vom comenta subiectele zilei, vrem să auzim “vocea” telespectatorilor noștri. Vrem să știm care este reacția celor care ne urmăresc la acțiunile politicienilor noștri, la declarațiile zilei, teme de interes social și nu numai. Da, vom avea analiza telespectatorului Digi24 și vom fi în direct cu reporterii pentru a avea imaginea zilei”, spune Adriana Nedelea.

De la ora 16.00 la 18.00 Alice Iacobescu prezintă România24, iar de la 18.00, de luni până vineri, Cristi Citre prezintă emisiunea de analiză politică „Cultura politică”, emisiune ce  va dura 30 de minute.

„Emisiunea Cultura Politică va fi ceva nou, ceva proaspăt pe piaţa media din România. Sunt două coordonate principale pe care le vom urma: să traducem într-un limbaj simplu, nu simplist, ceea ce se întâmplă pe scena politică şi, foarte important, să răspundem la întrebarea: cum ne afectează decizia politică. Va fi o emisiune de jumătate de oră care va îmbina reportajul politic şi discuţia cu persoane avizate, actori ai subiectului pe care îl discutăm.”

Jurnalele de stiri din week-end vor fi prezentate de Andrei Tomescu, Ioana Țigănilă, Radu Nechit, Oana Zamfir şi Simona Taranu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te